Safe moda giriş nasıl yapılır?

MazeretliAdam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birisi bana.
Win+r > MSConfig > yukarı tuşu...
Şeklinde güvenli moda networklu bicimde acmak icin sirasiyla hangi tuslara basicagimi soyleyebilir mi?

Shifte basılı tutun açılırken, veya f8 e basın sürekli sizin söylediğin yöntemde ise,
Win + r > MSConfig > önyükleme > güvenli modda başlat > uygula ve yeniden başlat bilgisayarını.

Arkadaşlar birisi bana.
Win+r > MSConfig > yukarı tuşu...
Şeklinde güvenli moda networklu bicimde acmak icin sirasiyla hangi tuslara basicagimi soyleyebilir mi?

Ya da direkt hangi anakartı kullanıyorsunuz veya laptopu?

Shifte basılı tutun açılırken, veya f8 e basın sürekli sizin söylediğin yöntemde ise,
Win + r > MSConfig > önyükleme > güvenli modda başlat > uygula ve yeniden başlat bilgisayarını.
Hocam öyle yapmayı bende biliyorum, ekran yok sırayla klavyedeki tuşlara basarak yapmam gerekiyor diğer hiçbir yol olmuyor sadece fikrimce bu yöntem iş görür gibi geliyor.

Ya da direkt hangi anakartı kullanıyorsunuz veya laptopu?
kullandığım laptop:
Casper Nirvana C650.8250-8T40T-S Notebook

Hocam öyle yapmayı ben de biliyorum, ekran yok sırayla klavyedeki tuşlara basarak yapmam gerekiyor diğer hiçbir yol olmuyor sadece fikrimce bu yöntem iş görür gibi geliyor.

Kullandığım laptop:
Casper Nirvana C650.8250-8T40T-S Notebook

Nirvana serisinde genellikle Casper logosu geldiğinde yani (HDD-SSD'ye göre değişir) 25-30 saniye sonra Shift F8'e basmanız gerekiyor, değişkenlik olarak F2, F10, F12 tuşları da olabilir, direkt hocamı çağırayım o baksın :D
@Einstein

Hocam o baktı zaten, bir çözüm bulamadık

Konuyu biraz inceledim hocam bile bir iş yapamadıysa bana iş düşmez diye düşünüyorum, ama yine de sadece Shift F8'e basarak açmayı dener misiniz bilgisayarı?

Eğer sürekli kendini yeniden başlatıp güvenli moda bile giremiyorsanız hocam haklı servise götürmekten başka çare yok.

Konuyu biraz inceledim hocam bile bir iş yapamadıysa bana iş düşmez diye düşünüyorum, ama yine de sadece Shift F8'e basarak açmayı dener misiniz bilgisayarı?

Eğer sürekli kendini yeniden başlatıp güvenli moda bile giremiyorsanız hocam haklı servise götürmekten başka çare yok.

Kilit ekranına geliyor açıldıktan 7-8 saniye icinde.
Açıldığını ses çıkardığı için anlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda girip DDU ile sürücüyümü kaldıracaksınız hocam?

Hocam girebilirsem bakacağım ne yapicagima ama asıl amacim eski sürücüyü yeni sürücüyle değiştirmek sirf o saçma tusa tikladim diye 7-8 saatim gitti ve halen daha gidiyor keske tiklamasaydim burada daha agir seyler soylerdim kendime ama saygı çerçevesinde anca bu kadar.

Açılmasını 4 ila 5 kez engelleyin zorla kapatarak yahut pili sökerek, Windows kurtarma menüsüne girecektir diye düşünüyorum.
hocam zorla aç kapayı pili sökerek yaparsam mı oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı