Sağ Göz Kapağının Hafif Titremesi

Doğru, sürekli ekrana ve ışığa bakıyorum. Benim düşüncem de bu yönde ama inşallah kalıcı değildir.
2008den beri bilgisayar başında çalışıyorum. Seğirme gibi oluyor ama biraz bekleyip dikkat ettiğin zaman damarın fazla şişmesinden dolayı bunun yaptığını fark edeceksin (eğer aynı titremeden bahsediyorsak). Bu da göz veya normal tansiyon demektir. Gözlerini dinlendirmen yeterli olacaktır bence. Doktora görünmeyi ihmal etme.
 
2008den beri bilgisayar başında çalışıyorum. Seğirme gibi oluyor ama biraz bekleyip dikkat ettiğin zaman damarın fazla şişmesinden dolayı bunun yaptığını fark edeceksin (eğer aynı titremeden bahsediyorsak). Bu da göz ve ya normal tansiyon demektir. Gözlerini dinlendirmen yeterli olacaktır bence. Doktora görünmeyi ihmal etme.
Aynen, seğirme gibi oluyor ve pıt pıt pıt gibi hafif hafif çok az (yaklaşık 2mm) inip geri çıkıyor yerine.
 
Neye dayanarak söylüyorsunuz, muayene ettiniz mi? Doktor musunuz?
Muayene ettiniz mi, doktor musunuz? Güzel soruymuş.
Göz seyirmesi kas sorunudur ve geçicidir. Bunu bilmek için doktor olmak gerekmez. Doktora gitmesi doğru olandır fakat kalıcı bir sorun değildir. Benim de bir takım göz sorunlarım olmuştu.
 
Benim sol gözüm 1 ay seğirdi, bilgisayara bakmayı azalttım ve yeterli olacak şekilde 8-9 saat uyuyamaya başladım sorun düzeldi. Yani işin özeti gözlerini bilgisayara kitleme ve uyku düzenini bozuksa düzelt sorun kalmaz.
 
Doktor musunuz? Güzel soruymuş.
Göz seyirmesi kas sorunudur ve geçicidir. Bunu bilmek için doktor olmak gerekmez. Doktora gitmesi doğru olandır fakat kalıcı bir sorun değildir.
Tamam da her seyirme kas sorunu olmayabilir. Beyinde yolunda gitmeyen birtakım sorundan dolayı yanlış sinyaller gönderme durumu da olabilir, bilemeyiz. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Seyirmedir o, geçer deyip kestirip attırmak... Bilmiyorum.
 
Sakin olun. Bir şey yok. Doğru bunu bilmek için doktor olmak gerekmez ama her göz seğirme durumu da kas sorunu olmayabilir. Beyinsel veya sinirsel de olabilir.
Senin yapman gereken doktora görünmek. Fakat 1-2 gün daha kendine zaman ayırabilirsin. Arkadaş gereksiz yükselmiş.

Bu durumu bende yaşadım. Ekrana yakın bakmaktan dolayı oluşuyor. Gözünü gün içinde daha çok dinlendirmelisin. İleriki aşamada gözyaşı sorunu başlıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı