Sağ gözüm uzağı net görmüyor

BerkayAkcay

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bunu nasıl anlatırım bilmiyorum, ama sağ gözümde bir bozukluk var. Uzaktaki yazılar birbirine giriyor ama belli bir süre baktıkça o bozulma okunacak kadar azalıyor. Ama 2 gözümde de, uzaktaki loş ışığı ayni sekilde birbirine girmiş şekilde görüyorum. Ama bazi renkler için geçerli özellikle mavi ve beyaz. Bu gelecekte sıkıntı çıkarır mı? Veya çözümü var mı?
Not: 14 yaşındayım ve kitap okumayı pek sevmem. Tum gün PC, telefon da geçer ama ara veririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Göz doktoru dışında buradan bildiğim kadarıyla kesin bir çözüm veya ne olduğunu göz doktoru gibi kanıtlı bir şekilde diyemeyebiliriz.

Arkadaşlar merhaba. Bunu nasıl anlatırım bilmiyorum, ama sağ gözümde bir bozukluk var. Uzaktaki yazılar birbirine giriyor ama belli bir süre baktıkça o bozulma okunacak kadar azalıyor. Ama 2 gözümde de, uzaktaki loş ışığı ayni sekilde birbirine girmiş şekilde görüyorum. Ama bazi renkler için geçerli özellikle mavi ve beyaz. Bu gelecekte sıkıntı çıkarır mı? Veya çözümü var mı?
Not: 14 yaşındayım ve kitap okumayı pek sevmem. Tum gün PC, telefon da geçer ama ara veririm.

Doktora görün numaralı gözlük versin uzağı göremiyorsan miyoptur gözün.

reis lgs ye çok stres yapmışsın sen ondandır

Arkadaşlar merhaba cevaplarınız için teşekkürler. 1-2 tane şeyi yazmayı unutmuşum onlari söyleyeceğim. İlk önce bu bozukluğu 7. sınıfta 1. dönem sonlarına dogru fark ettim. Sabahlari nerdesye hiç yokmuş gibi azalıyor o yüzden çok takmadım ama sonradan sinirimi bozmaya başladı. Doktora gittim ilk denemeden sonra doktor bir şey yok dedi gönderdi bu LGS'den dolayimi veya çözümü var mı? @aliihsan46 @Terrlian @Batuhan6638 @quickLAT

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı