Sağ tık ile klasörü Visual Studio Code'da açma seçeneği nasıl eklenir?

• Konuyu başlatan grigon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 7.574

grigon

Kilopat
Görselde paylaştığım gibi bir çalışma klasörüne sağ tıkladığımda klasörü Visual Studio ile aç seçeneği var fakat ben VS Code ile açmak istiyorum, acaba VS Code'da bu şekilde bir ayar veya seçenek var mı? Nasıl klasöre sağ tıkladığımda aynı zamanda VS Code ile aç diye de bir seçeneğin olmasını sağlayabilirim?

Adsız.png

Kurarken soruyor. En rahatı kaldırıp tekrar kurmak olacaktır.

48968771-6f715080-f005-11e8-8486-220cc183a830.png
Kurarken etkinleştirmediysek hakkımızı kayıp mı ediyoruz hocam? bir daha aktifleştiremiyor muyuz yani nabayım etkinleştirmemişim.
Kurarken etkinleştirmediysek hakkımızı kayıp mı ediyoruz hocam? bir daha aktifleştiremiyor muyuz yani nabayım etkinleştirmemişim.
Muhtemelen bir yerde tekrar aktifleştirme seçeneği olduğunu düşünüyorum ama seçenekler menüsü çok karışık onu bulmak zor zaten belki bilen vardır diye düşündüm.

Ona bakıyorum. Kayıt defteri yapısı gereği el ile eklenebilecek bir şey ama onu yapmayı bilmesi sorun.

Sil, yükle diyoruz işte. Ne yapayım diyorsun. Hayatında bir kez mi yükleme hakkın var? Ayarlarını yedekle ve silip tekrar yükle. Dediğim gibi en rahatı bu.
Burada paylaşılan kodu alıp vsCodeOpenFolder.reg diyorsun. Sonra açıyorsun. Olmazsa bilisayarı yeniden başlat.
Hiç sanmıyorum ama 32 bit halini kurduysan da buradaki.

Dosya ismi önemsiz olması lazım ama öyle demişler. Kurarken farklı konum seçtiysen kodu ona göre ayarla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görselde paylaştığım gibi bir çalışma klasörüne sağ tıkladığımda klasörü Visual Studio ile aç seçeneği var fakat ben VS Code ile açmak istiyorum, acaba VS Code'da bu şekilde bir ayar veya seçenek var mı? Nasıl klasöre sağ tıkladığımda aynı zamanda VS Code ile aç diye de bir seçeneğin olmasını sağlayabilirim?

Eki Görüntüle 1178728

VSCode'u kaldırmadan tekrar yükleme yapar ve gerekli kutucukları işaretlerseniz, hiçbir ayarınız ve extention kaybolmadan isteğinize yanıt alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı