Sağ Tık Seçeneği Geç Açılıyor

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Sağ tık yeni şeçeğeni bayağı geç açılıyor sebebi ne olabilir? Sağ tıka bastığımda yeni kısmına geldiğimde bilgisayar bir 3 sn donuyor sebebi ne olabilir?

Sağ tık yeni şeçeğeni bayağı geç açılıyor sebebi ne olabilir? Sağ tıka bastığımda yeni kısmına geldiğimde bilgisayar bir 3 sn donuyor sebebi ne olabilir?

Sebebini bilmiyorum bende de oluyor arama yerine çalıştır veya Win tuşu+r yapıp prefetch yazarsan oradakilerin hepsini silersen çözülüyor.

Merhaba,

Yeni seçeneği altında çok fazla program yüklü mü, yoksa takribi 10 tane program adı mı çıkıyor?

Şu bilgisayar bileşenlerini yazsanız keşke.
6 GB Ram
Nvidia GT 9800
İntel Dual Core 2.93 Ghz İşlemci
Merhaba,

Yeni seçeneği altında çok fazla program yüklü mü, yoksa takribi 10 tane program adı mı çıkıyor?
Merhaba
Hayır sadace 7 Tane ve birkaç gün önce Böyle Bir sorunum Yoktu
Sebebini bilmiyorum bende de oluyor arama yerine çalıştır veya Win tuşu+r yapıp prefetch yazarsan oradakilerin hepsini silersen çözülüyor.
Aynen ordakileri silince düzeliyor ama tekrar oluyor anlayamadım xD

6 GB RAM.
NVIDIA GT 9800.
Intel Dual Core 2.93 GHz işlemci.

Merhaba.
Hayır sadace 7 tane ve birkaç gün önce böyle bir sorunum yoktu.

Aynen oradakileri silince düzeliyor ama tekrar oluyor anlayamadım xD.

İşte her PC açtığında öyle yapacaksın ama sorun sistemde düşük bir sistemde olur bunlar.

Merhaba,

Win + R tuşuna basın. Açılan pencereye tırnaklar olmadan "regedit" yazın ve Enter'a basın. Yeni gelen ekranda "HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\background\shellex\ContextMenuHandlers" dizinine gidin. Bu dizin içerisinde yer alan klasörlerin sağ tuşunuza atanıp atanmadığını kontrol edin. Fazlalık varsa o klasörü silin. Ekran kartına ilişkin olanları da silebilirsiniz, daha hızlanması için.

Yorumun İçin teşekkürler
Bu kısma girdiğimde sadece 1 tane varsayılan adında bir Dizin Var Ne yapmam Gerek=?
Dostum yanlış bilgi değil sistemin eski sorun demek ki yeni yeni çıkmaya başlamış.

Hayır ben bilgisayarıma sıfırlama işlemi uyguluyordum bir anda elektrikler gitti sonra bilgisayarı açtığımda çoğu şey normal gitmiyordu ve bir yeni sorun daha uzun lafın kısası sıfırlamadan sonra ne olduysa oldu!

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (69).png
    22,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…