Sağ tıkta Nvidia Denetim masası yok

Kaldırma için gereken REG dosyasını upload ettim. İndirip çalıştırman yeterli olacaktır. Benim gösterdiğim şekilde eklediğin menüyü kaldıracak.
Reis rica etsem benimle Discord üzerinden bir iletişime geçebilir misin? Emir D.#9300

Yazdığın şeyleri 1-2 defa denedim. Fakat olmadı, sanırım birşeyleri eksik yapıyorum. Rica etsem yardımcı olur musun?

Eki Görüntüle 372437
Bilgisayarıma sağ tıklayıp "Yönet" deyin.
Hizmetler ve Uygulamalar kısmında "Hizmetler" e tıklayın.
"NVIDIA Display Container" veya Sadece "Nvidia" hizmetini bulun kapalı ise "Otomatik" yapın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Sonra "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Control Panel Client\" bu klasöre gidin.
"nvcplui.exe" veya "nvcpl.exe" hangisi ise sizdeki onu çalıştırın.
Allah senden razı olsun abim

Buyrun Link
Dosyayı indirip şu adrese atın. İçine girip "nvcplui.exe" dosyasını çalıştırın.
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation"
hocam merhaba bende de aynı sorun var sıfır bir harddiske windows 10 kurup bilgisyarıma taktım herşey normal sıkıntı nvidia denetim masası açılmıyor açmaya çalıştığımda resimde gördüğünüz yazı çıkıyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Buyrun Link
Dosyayı indirip şu adrese atın. İçine girip "nvcplui.exe" dosyasını çalıştırın.
"C:\Program Files\NVIDIA Corporation"
hocam merhaba bende de aynı sorun var nvidia denetim masasını açmaya çalıştığımda karşıma bu yazı çıkıyor
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran kartının driverı yüklendi mi?
hocam onu halletim bi şekilde ama şimdi de farklı bir sorun var mouse driver yükleyemiyorum. mouse için ayarlamalar yapmamı sağlayacak msin kendi sitesinden olan dragon center var bu mousen driver sadece onu indirip kurulabiliyor. inidirip kurunca bu yazı çıkıyor direk
Ekran Alıntısı.PNG

hocam onu halletim bi şekilde ama şimdi de farklı bir sorun var mouse driver yükleyemiyorum. mouse için ayarlamalar yapmamı sağlayacak msin kendi sitesinden olan dragon center var bu mousen driver sadece onu indirip kurulabiliyor. inidirip kurunca bu yazı çıkıyor direk
Ekran Alıntısı.PNG
yok mu bu soruna cevap vercek

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı