Sağ Tıkta Winrar Seçeneği Yok

emrah_8

Kilopat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
2.304
Makaleler
3
Çözümler
3
Windows 10 kullanıyorum, önceden herhangi bir dosyaya sağ tıklayınca Winrar'la seçeneği vardı. Ama şimdi ne yaptıysam geri gelmiyor. Winrar'ı silip güncelini kurdum fayda etmedi, İnternette yazan bazı denemeleri yaptım düzelmedi. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
 

Dosya Ekleri

  • a.png
    a.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 231
Klasör dosyalarında çıkmıyor diye biliyorum. İçine girdikten sonra varolan dosyalarda o seçenek çıkıyor. Eğer hiç kullanmamışsan daha önce, "Birlikte aç" seçip "Benzer tüm programlarda bunu yap" gibi bir seçenek çıkacak önüne. O zaman WinRAR devamlı seçili olacak.
 
@painkiller
Klasörleri de normalde rarlayabiliyoruz, lakin göründüğü gibi şimdi böyle bir seçenek çıkmıyor. Klasör içinde: metin belgesi, word belgesi vs açtım onun üzerine de sağ tıkladım ama rarlama seçeneği çıkmadı. Anlamıyorum neden kaynaklanıyor bu sorun.

@MayCrasH
Dediğiniz yerdeki tüm tikler mevcut.
 
Ben 7-zip kullanıyorum ve benzer bir sorun yaşamıştım. CCleaner ile çözmüştüm sorunumu. Tools menüsünde yer alan Context Menü de 7-zip kapalıydı. 7-zip başlıklı tüm seçenekleri açtım ve yeniden başlattım sorunum çözülmüştü.
Cc.PNG
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı