Sağa sola gitmelik, rahat bisiklet önerisi

danger1905

Kilopat
Daha fazla  
Başta fiyat olarak net bir şey diyemiyorum ama mümkün mertebe 6000 TL düzeyinde olması.

Kullanım amacı 3-5 km mesafede markete vs gitmek için şehir bisikleti arıyorum. Disk frenli tek amortisörlü var aklımda. Eskiden beri Bianchi sürdüğüm için ona baktım ama tabii iyi bilen birinin tavsiyesine de uyarım. Kullanımı rahat olsun yormasın yeterli.

Boy: 200 iç bacak boyu: 90-100 civarı ölçmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başta fiyat olarak net bir şey diyemiyorum ama mümkün mertebe 6000 TL düzeyinde olması.

Kullanım amacı 3-5 km mesafede markete vs gitmek için şehir bisikleti arıyorum. Disk frenli tek amortisörlü var aklımda. Eskiden beri Bianchi sürdüğüm için ona baktım ama tabii iyi bilen birinin tavsiyesine de uyarım. Kullanımı rahat olsun yormasın yeterli.

Boy: 200 iç bacak boyu: 90-100 civarı ölçmedim.

Corelli veya Salcano bakabilirsin. Yol bisikletleri iki markanın da çok iyi.

Her ikisinide kullanmış olarak mekanik disk ile V-fren arasında çok fark yok, sadece biraz daha az bakım ister. Bu bütçelerde hidrolik disk geleceğini sanmıyorum V-fren'de işinizi görebilir ürün kalitesi iyiyse.
Frende bakım konusunda kaçmam ya. Hem görünüş olarak güzel duruyor hemde ben yağmurda da kullanacağım zamanlar olacak iyi tutuş sağlar. 28 jant öneriyorlar genellikle. Varsa bildiğiniz model atın link bakayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı