Sağanak yağan yağmur sonrası İzmir sular altında kaldı

XEfe.Bey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
7.509
Makaleler
2
Çözümler
2
İzmir'de şiddetli yağan yağmurun ardından denizin taşması sonucu yollar su altında kaldı. Çok sayıda iş yeri, apartman ve dükkanı su bastı. Vatandaşlar su altında kalan araçlarını kurtarmaya çalıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kapalı kanalları açmak için çalışma yaptı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 
Doğma büyüme İzmirliyim AKP'yi de günahım kadar sevmem ama CHP'de AKP gibi cebine bakıyor. İkisi de hak etmiyor yönetmeyi, şimdi seçim geliyor diye neredeyse tüm semtlerde peyzaj ve yol düzeltme/asfaltlama çalışmaları yapıyorlar ama onu bile beceremiyorlar, önce asfalt atıp peyzaj yaparak yaptıkları yolu yine bozuyorlar. Ülkedeki belediyecilik anlayışı vasat düzeylerde. Umarım Türk insanını eğitebilirler :)
 
Geçen Cumartesi Urla'dan yola çıktık tam Balçova'dan sahil yoluna girdik yağmur bastırdı, sahil yolunu diz boyu su bastı zar zor gideceğimiz yere ulaşabildik. Bu cumartesi yine sahil yoluna girdiğimiz gibi yağmur bastırdı yine her yeri su bastı. Bu İzmir BB Başkanı olduğunu iddia eden kelde denizde yüzüp maymunluk yapmaya devam etsin. Otoyolda boğulacaktık resmen...
 
Doğma büyüme izmirliyim AKP'yi de günahım kadar sevmem ama CHP'de AKP gibi cebine bakıyor. İkisi de hak etmiyor yönetmeyi, şimdi seçim geliyor diye neredeyse tüm semtlerde peyzaj ve yol düzeltme/asfaltlama çalışmaları yapıyorlar ama onu bile beceremiyorlar, önce asfalt atıp peyzaj yaparak yaptıkları yolu yine bozuyorlar. Ülkedeki belediyecilik anlayışı vasat düzeylerde. Umarım Türk insanını eğitebilirler :)

Bu durumun siyaset ile alakası yok. Deniz seviyesine ev yaparsan sonuç böyle olur dostum. İmar afları yüzünden onca kayıp olan depreme kader demesini bilirsiniz ama deniz seviyesine ev yapılınca çıkan sonuca CHP dersiniz.
 
İzmir'in alışılmış bir manzarası olduğu için haber değeri yok.
 
Zaten deniz olan yeri doldurup binalar dikersen bundan kaçış zor, en başından projeyi yaparken bu su tahliyeleri için çok yüksek bir bütçe ayırmazsan sonradan engelleyemiyorsun. Mavişehir'deki deniz taşkınının haber değeri yok, tersi olursa şaşırtıcı olur. :D Asıl Güzelyalı taraflarındaki baskınlar direkt altyapı sorununu gösteriyor, bodrum katlar tavanına kadar su dolduğu için evinde boğularak ölen bile oluyor.

Önceki depremde o bölgedeki binaların zeminden dolayı küçümsenmeyecek hasarlar aldığı biliniyor ama emlak değeri yüksek bölge olduğu için kimse bir şey yapmıyor anladığım kadarıyla.
 
Deniz seviyesine ev yaparsan sonuç böyle olur dostum. İmar afları yüzünden onca kayıp olan depreme kader demesini bilirsiniz ama deniz seviyesine ev yapılınca çıkan sonuca CHP dersiniz.
CHP'li belediye evler için imar dağıtırken suçu evi alana mı atalım? Elbette CHP diyeceğiz.

Kim suçluysa onu söyleriz. Yoksa bunun adı partizanlık olur ve bu ülke 20 küsur yıldır bunun bedelini ödüyor...
 
Bölgeye milyonlarca dolar altyapı çalışması yapılmış sözde. Buna rağmen bu şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı