Saganetwork Rezilliği

Elbette, kullanıcı talep oluşturup ilgili cihazın uptime istatistiklerini alabilir.

Yine, yanıtları okumadan yanıt verdiniz. Mesajda size yanıt verdim.
Mesajların birbirine karışmaması için arasına boşluk atıp başka bir yanıta geçtim.
İlk mesajlara bakarsanız göreceksiniz.
Yanıtları falan boş ver sen, "Birden fazla hesap kullanarak yanıt vermek hoş bir tutum değil." "Konuya forumla alakası olmayan hesaplar yorum atışı tutuyor:)" bunlardan bahsediyorum. Ne hakla bana yan hesap diyorsun sen?

Yanıtları falan boş ver sen, "Birden fazla hesap kullanarak yanıt vermek hoş bir tutum değil." "Konuya forumla alakası olmayan hesaplar yorum atışı tutuyor:)" bunlardan bahsediyorum. Ne hakla bana yan hesap diyorsun sen?

Hocam, geçmiş mesajlara bakar mısınız? Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Size ne benim kime ne söylediğim.

Hocam, geçmiş mesajlara bakar mısınız? Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Size ne benim kime ne söylediğim.
Bana söylüyorsun ne demek size ne? Geçmiş mesajlar veya konuda ki deneyimler hakkında konuşmuyorum. Ben mesaj yazdım, siz farklı hesaptan yanıt atmayın dediniz. Ayrıca devrik cümle de kurmayın okuyamıyorum.

Bana söylüyorsun ne demek size ne? Geçmiş mesajlar veya konuda ki deneyimler hakkında konuşmuyorum. Ben mesaj yazdım, siz farklı hesaptan yanıt atmayın dediniz. Ayrıca devrik cümle de kurmayın okuyamıyorum.

Size söylemediğimi 3 yanıttır açık açık belirttim. Yine de üzerinize alınıyorsanız yan hesapsınız siz.

Mutlu oldunuz mu? Anlayamadım ben sizi.

Size söylemediğimi 3 yanıttır açık açık belirttim. Yine de üzerinize alınıyorsanız yan hesapsınız siz.

Mutlu oldunuz mu? Anlayamadım ben sizi.
Oldum.

Ayrıca, burada açılan konuya şahsımca yazıyorum. Saygısızlık yapmak gibi bir niyetim olmadı. Mesajlarımda da kimseye aşağılayıcı bir tutum sergilemedim. Çarpıtılan, gerçek dışı söylemlere elbette böyle bir yanıt vereceğim. Her insanın yasal yolları tercih etme hakkı var. Kimseyi ikna etmek zorunda değil insanlar ve ya şirketler.
Zorunda olmanız gerekmiyor zaten, siz konu sahibini yasal yol ile korkutarak geri vites atmasını istiyorsunuz gibi duruyor. İlk konuşulur çözülmezse "yasal yol" denir ama siz direk "yasal yol" istiyor gibisiniz. Sizin tercihiniz, konu sahibi ne düşünüyorsa yazar artık.

Elbette, kullanıcı talep oluşturup ilgili cihazın uptime istatistiklerini alabilir.

Kullanıcının talep oluşturmasına gerek var mı?
Konuda şu şekilde belirtilmiş

Size şaka yapmıyorum şu ana kadar 1 ay oldu ve her Allah'ın günü sunucu çöküyor. Sürekli girip sunucuyu açıyoruz tekrar çöküyor. Böyle bir rezillik görmedik.

Bir hosting şirketi olarak hangi cihaz olursa olsun host makineleriniz bu şekilde erişim kaybı yaşamamalı. Bu konuda karşı cevap vermediğiniz için soruyorum. Böyle bir durum var mı?

Kullanıcının talep oluşturmasına gerek var mı?
Konuda şu şekilde belirtilmiş

Bir hosting şirketi olarak hangi cihaz olursa olsun host makineleriniz bu şekilde erişim kaybı yaşamamalı. Bu konuda karşı cevap vermediğiniz için soruyorum. Böyle bir durum var mı?

Elbette gerek var. Ben burada şirket olarak bulunmuyorum. Talep açarsa alabilir ben ve ya kendisi paylaşabilir.

Sunucusunu tekrar başlatması için ilgili cihazın aktif konumda olması gerekiyor. Kullanıcının bahsettiği şey cihazın çökmesi değil. Oyun sunucusunun crash vermesi. Bu sunucunun yeterli koşullarda barındırılmamasından kaynaklı. Yeterli koşullarda barınmadığından ötürü crash veriyor ve kullanıcı yeniden başlatıyor. Muhtemelen bundan kaynaklı.

Cihazların kapanması değil, oyun sunucusunun yeterli barındırma koşullarında bulunmaması. Yeterli özelliği kiralamamış olması.

Elbette gerek var. Ben burada şirket olarak bulunmuyorum. Talep açarsa alabilir ben veya kendisi paylaşabilir.

İsterseniz yasal yollardan ilerleyelim. İsterseniz buraya talebinizin bulunduğu destek bildirimini iletelim.
Yaptığınız marka karalamaktan ötesi değil.

Siz burada şirket olarak bulunmuyorsanız yasal yollardan kim ilerleyecek? Siz mi yoksa adına bulunmadığınız şirketiniz mi?

Sunucu kaynakları tarafında bir yorum yapamayacağım zira kullanılan eklentilerin yük altında stabil çalışamayıp çökmesi mümkün. Saganetwork ile daha önce çalışmadığımdan sunucuları hakkında bir bilgim yok.

Konuda bahsedilen sağlayıcıdan bağımsız olarak konu sahibine tavsiyem ileride barındıracakları oyun sunucusunun listede pinge bağlı olarak üst sıralarda gözükmek gibi gereksinimleri yoksa Hetzner, OVH gibi köklü firmalardan hizmet almaları olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı