Guvenilir. Jetlisans'ta oneririm. Dijital key alacaksaniz iyi. Oem veya Retail satmiyorlar.Windows 11 alacağım. Başka önereceğiniz siteler var mı? Yoksa en güvenilir bu mu?
Guvenilir. Jetlisans'ta oneririm. Dijital key alacaksaniz iyi. OEM veya Retail satmiyorlar.
Gecenlerde benden kaynakli bir sorun olmustu WhatsApp'tan yazdim direkt yeni key verdiler.
Retail format sonrasi da kaliyor sanirim. Dijital format sonrasi gidiyor ama ayni keyi kullaninca yine etkinleştirebiliyorsunuz sanirim tam emin değilim yanlışım olmasın.O zaman jet lisanstan alayım. Retail alacaktım ama dijital olunca ne oluyor?
Retail format sonrasi da kalıyor sanirim. Dijital format sonrasi gidiyor ama ayni keyi kullaninca yine etkinleştirebiliyorsunuz sanirim tam emin değilim yanlışım olmasın.
Soylediklerime ek format sonrası gidiyor dijital key. Onu kesin olarak söyleyebilirim yanlis anlasilmayayim yani.Tamam teşekkür ederim jetlisans ömür boyu diyormuş zaten benim için bu yeterli.
Jet lisanstan alma sana MAK key verecekler format attıktan sonra gidecek onun yerine biraz daha para verip OEM key almanı öneririm Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.