Sağlam sisteme hikayeli oyun önerisi

nihaserme

Decapat
Daha fazla  
Evet selam dostlar. Her oyuncunun kaderi olan o noktadayım çok güzel bir sistem dizdim her oyunu 1440p çözünürlükte Ultra ayarlarda oynayabiliyorum fakat büyüdüm artık sorumluluklarım var, eskisi kadar her şeyi kafam almıyor sabrım yok hayal gücüm yok.

Game Pass Ultimate'e sahibim ve dolu bir Steam kütüphanem var fakat aldığım hiçbir şeyi oynamıyorum. Starfield oynayayım dedim az önce ben kendi hayatıma bu kadar mesai harcamıyorum çok kafa yoruyor açık dünya.

Şöyle güzel bir linear hikaye akışlı, Ubisoft gibi vakit dolduran değil de dolu dolu içeriği olan oyunlar önerir misiniz? Ekranla bakışıp dizi izlemekten sıkıldım.

The evil within 1 ve 2
Wolfenstein serisi
Dead Space 1-2-3
Evil West
Resident evil 2-3
Jedi Fallen Order
Jedi Survivor
The Calisto Protokol

Evet selam dostlar. Her oyuncunun kaderi olan o noktadayım çok güzel bir sistem dizdim her oyunu 1440p çözünürlükte Ultra ayarlarda oynayabiliyorum fakat büyüdüm artık sorumluluklarım var, eskisi kadar her şeyi kafam almıyor sabrım yok hayal gücüm yok.

Game Pass Ultimate'e sahibim ve dolu bir Steam kütüphanem var fakat aldığım hiçbir şeyi oynamıyorum. Starfield oynayayım dedim az önce ben kendi hayatıma bu kadar mesai harcamıyorum çok kafa yoruyor açık dünya.

Şöyle güzel bir linear hikaye akışlı, Ubisoft gibi vakit dolduran değil de dolu dolu içeriği olan oyunlar önerir misiniz? Ekranla bakışıp dizi izlemekten sıkıldım.
Red Dead Redemption 2 ve Witcher 3'ün açık dünyaları çok geniş ve RDR çok sağlam 120 saat gömebileceğiniz ve sonunda ağlayabileceğiniz bir oyun. God Of War 2018'in oynanışı çok güzel. Marvel Spiderman iyidir. Resident Evil 2-3 Gamepass'te var.

The Evil Within'leri oynadım. Wolfenstein oynadım. Evil West oynadım. Resident Evil'lerde çok gereksiz puzzleler var ama 2-3'ü denemedim deneyeceğim bir ara. Jedi Fallen Order oynadım. Survivora param olunca alırım. Dead Space ve The Callisto Protocol indiriyorum şu an.

Red Dead Redemption 2 ve Witcher 3'ün açık dünyaları çok geniş ve RDR çok sağlam 120 saat gömebileceğiniz ve sonunda ağlayabileceğiniz bir oyun. God of War 2018'in oynanışı çok güzel. Marvel Spider-Man iyidir. Resident Evil 2-3 Game Pass'te var.

RDR2'ye 150 saat gömdüm Witcher 1-2-3 oynadım defalarca kez. GoW çok puzzle var sıktı bir ara tekrar bakacağım.

The Evil Within'leri oynadım. Wolfenstein oynadım. Evil West oynadım. Resident Evil'lerde çok gereksiz puzzleler var ama 2-3'ü denemedim deneyeceğim bir ara. Jedi Fallen Order oynadım. Survivora param olunca alırım. Dead Space ve The Callisto Protocol indiriyorum şu an.

RDR2'ye 150 saat gömdüm Witcher 1-2-3 oynadım defalarca kez. GoW çok puzzle var sıktı bir ara tekrar bakacağım.
Oynadım deseydiniz keşke ben oynamadım ama herkesin çok önerdiği Mass Effect serisine bakabilirsiniz.

Hocam hikayeli oyunları seven biri olarak şiddetle tavsiye ettiğim oyunlar.

TWD Telltale (1 2 3 4) şiddetle öneriyorum.
Life is Strange 1 (2 oyunda 1E fazla bir gönderme yok) yine şiddetle öneririm
The Wolf Among Us.
The tales from Borderlands.
Game of Thrones
Beyond Two Souls( henüz bende yeni başladım ama iyi sinyaller veriyor)
The Quarry (şiddetle önerdiğim oyunlardan birisi daha)
Heavy Rain.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı