Sağlamindir adlı sitede virüs var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlamindir virüslüdür. Program indirecekseniz hangi programı imdireceğinizi söyleyin, ben orijinal sitesini atarım. Oyun indirmeyin, zaten Sağlamindir'deki oyunlar hep crackli oluyor ve forumda korsana destek yok. Oyun indirecekseniz Steam kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
9
Sağlamindir virüslüdür. Hangi programı indirecekseniz söyleyin, ben orijinal sitesini atarım. Zaten Sağlamindir'deki oyunlar hep crackli oluyor ve forumda korsana destek yok. Oyun indirecekseniz Steam kullanabilirsiniz.

İyi de kardeşim adam sana oyun indirme platformu sormamış, ve ayrıca sağlam indir güvenilir bir site yanlış bilgilendirme yapmayınız...
 
Komik gibi gelebilir ama ben de zamanında küçükken oradan oyun indirdim. Age Of Mythology indirmiştim, Crack diye bir dosya vardı ve masaüstüne attıkça Antivirüs dosyayı siliyordu. Saglamindirdeki programlardan virüslü olmayan bazıları var ancak onlar da programın eski bir sürümü oluyor. Yani yeni sürümleri için orijinal sitesinden indireceksin.
 
Site güvenilir, oyunlara kendi setup menüsünü koyuyor ama reklam vs kabul etme ihtimalin var. Zaten korsana da destek vermiyor, önermiyoruz. Şahsen korsan kullanmamanızı öneririm.
 
Bir tane reklam engelleyici kullanırsın fake indir butonları gider zaten, sonra da rahat rahat indirirsin.
Hem sağlam indir sitesinde sonlarda çıkan oyunlar Fitgirl diye bir site var oradan alıyor. O site de gayet güvenilir bir site.
İşlemcine elveda diyebilirsin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı