SağlamLisans anahtarı Retail mi?

Hocam eğer microsoft hesabınızla giriş yapıyorsanız kurulum sonrası, keyi de girdiğinizde o bilgisayarın kimliğiyle sizin microsoft hesabınız arasında bağlantı oluyor. Birdahaki formatınızda sadece Microsoft hesabınıza login yaptığınızda otomatik olarak lisans etkinleşiyor.

"– Tek seferlik etkinleştirme sağlar. Format sonrası kullanım garantisi yoktur." site içerisinde böyle bir yazı ibare alıyor attığınız kadarı ile. Ve ayrı olarak Retail key satıyorlar.
Onu gördüm ama emin olmak için buraya da soruyum dedim.

Hocam eğer microsoft hesabınızla giriş yapıyorsanız kurulum sonrası, keyi de girdiğinizde o bilgisayarın kimliğiyle sizin microsoft hesabınız arasında bağlantı oluyor. Birdahaki formatınızda sadece Microsoft hesabınıza login yaptığınızda otomatik olarak lisans etkinleşiyor.
Yani microsoft hesabımamı kaydetmem lazım keyi

Onu gördüm ama emin olmak için buraya da soruyum dedim.

Yani microsoft hesabımamı kaydetmem lazım keyi
Ben kaydetmek için ekstra bir şey yapmadım. Retail aldığım key kendisi login yaptığım ve her zaman kullandığım microsoft hesabımla ilişkilendirildi otomatik olarak. Her format sırasında KEY soruyor ve atla diyorum. Sonrasında kurulum bitince login yapıyorum hesabıma ve otomatik olarak lisans da etkinleşiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı