Sağlamlisans.com deneyiminiz nasıldı?

Daha önce Retail Key satın aldım. 15 dakika içerisinde ulaştı. Gerekli kontrolleri yaptım Retail ve kalıcı olarak etkinleştirilmişti.

Çevremdeki herkes güvenilir diyordu ama nedense ben böyle sitelere güvenemiyorum.

Windows lisansı aldıysan sorum başka bir şey güvenilirlik değil.
CMD'yi açıp bu kodu girebilir misin lütfen"slmgr /xpr"
Çıkan sonucu da ekran görüntüsü atarsan aşırı sevinirim.

Çıkan kod ne işe yarıyordu.

Çevremdeki herkes güvenilir diyordu ama nedense ben böyle sitelere güvenemiyorum.

Çıkan kod ne işe yarıyordu.
Windows'un kalıcı olarak mı etkinleştirildiğini, yoksa belirli bir süre sonra biteceğini mi gösteriyor.
Daha önce Retail Key satın aldım. 15 dakika içerisinde ulaştı. Gerekli kontrolleri yaptım Retail ve kalıcı olarak etkinleştirilmişti.
Kalıcı olarak etkinleştiriliyorsa süper.

Almadan önce almak istediğiniz keyin linkini atın inceleyelim. Arada farklar olabiliyor çünkü.
Benim bildiğim bunun da süresiz olması lazım ama süreli ise sıkıntı yok retail alırım 10 lira oynatıyor.

Tam da düşündüğüm linki attınız. Bunu tavsiye etmem hocam. Retail'ya da OEM değil. Tek kullanımlık bu format atana kadar kullanabilirsiniz yani.

Retail için:

Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans
bunu satın almalısınız.

OEM istiyorsanız da:

Tavsiyem Retail almanızdır. Format sonrası defalarca kullanılabilir çünkü Microsoft hesabınızda etkinleştiriyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı