Bir de bu ISO dosyası pro gibi, home gibi özel bir Windows 10 sürümünün değil de genel olarak hepsini kapsayan bir dosya değil mi? Ben özellikle Windows 10 Home yüklemek istediğim için soruyorum.ISO dosyasını indiriyorsun
Bir de bu ISO dosyası Pro gibi, Home gibi özel bir Windows 10 sürümünün değil de genel olarak hepsini kapsayan bir dosya değil mi? Ben özellikle Windows 10 Home yüklemek istediğim için soruyorum.
Sistem bilgisi kısmına girip baktım. Orada BIOS Modu: Eski diye yazıyor. Bu ne anlama geliyor?Anakart modelini belirtirsen araştırabilirim. BIOS'a girip UEFI isimli bir şey var mı ona bakabilirsin. Windows'un arama yerinemsinfo32yazarak BIOS modu kısmında ne yazıyorsa onu gösterebilirsin.
Sistem bilgisi kısmına girip baktım. Orada BIOS modu: Eski diye yazıyor. Bu ne anlama geliyor?
Hocam BIOS kısmına nasıl girebilirim? Galiba özel bir tuş kombinasyonu oluyormuş.Legacy BIOS yani MBR olarak yazdırman anlamına geliyor ancak Windows'u MBR olarak kurduysan öyle der, kesin olarak bilgi vermez yani. Anakartını internete yazarak araştırmak ya da BIOS'a girip UEFI modu var mı diye bakmak daha mantıklı.
Hocam BIOS kısmına nasıl girebilirim? Galiba özel bir tuş kombinasyonu oluyormuş.
Evet bilgisayar açılırken sanki öyle bir şey yazıyordu. Bilgisayarı kapatıp açıp bir bakayım, sonra size söylerim.Anakartının modeli nedir? Bilgisayar açılırken BIOS tuşu gözüküyordur belki.
Hocam CPU-Z ile anakart modeline baktım.Anakartının modeli nedir? Bilgisayar açılırken BIOS tuşu gözüküyordur belki.
Evet bilgisayar açılırken sanki öyle bir şey yazıyordu. Bilgisayarı kapatıp açıp bir bakayım, sonra size söylerim.
Hocam CPU-Z ile anakart modeline baktım.
Gigabyte Technology H61M-DS2
Model bu.
Hocam CPU-Z şu şekilde gösteriyor. Benimki muhtemelen eskidir. Bir de format atarken bu UEFI nin çok önemi var mı?Senin anakartın rev diye başka modelleri de varmış. Rev 2.2 modelinin UEFI desteği var olarak gözüküyor ama rev 1.0 olanın gözükmüyor.
GA-H61M-DS2 (Rev. 2.2) | Anakart | GIGABYTE
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Daha akıllı bilgisayar yönetimi için yenilikçi Smart 6 teknolojisi Yeni Ultra Durable 4 dizaynı Tamamı...www.gigabyte.com.tr
GA-H61M-DS2 (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
3. Jen. Intel® 22nm İşlemci ve 2. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği(LGA1155 soket) İşlemciye entegre, geliştirilmiş Intel HD Graphics 2000/3000 Supports 3rd generation PCI-Express interface Eşsiz On/Off Charge özelliği, iPad, iPhone ve iPod Touch cihazları için en iyi şarj yeteneği sağlar 3TB+...www.gigabyte.com.tr
Hocam CPU-Z şu şekil gösteriyor. Muhtemelen eskidir. Bir de format atarken bu UEFI'nin çok önemi var mı?