SağlamLisans'dan antivirüs alınır mı?

Teşekkürler yardımlarınız için ben o zaman Kaspersky alayım. Ama hangisini almam gerekiyor Total yazan mı internet yazan mı? Sanırım Total olması gerekiyor.

Bir de hocam kendi sayfasında da standart 270 TL diyor ne farkı var sağlam lisanstakiyle.

Premium destek seçeneğini kapatın boşuna para vermeyin. Pckolog10 kodunu da kullanın alırken.

Premium destek seçeneğini kapatın boşuna para vermeyin. Pckolog10 kodunu da kullanın alırken.

Hocam ben şuna takıldım SağlamLisans'taki hangi pakete giriyor bu 3 seçenek arasında eğer standart planı olansa orijinal sayfasından alacağım.
SağlamLisans'dan alırsam zaten preimıum desteği kapatacağım.

Dosya Ekleri

• 17606101448497947155188666101553.jpg
    17606101448497947155188666101553.jpg
    131,5 KB · Görüntüleme: 6
453 tl 1 cihaz 1 yıl en sağdakine giriyor işte dostum nesini anlamadın. Premium total security yazan. Hepsilisanstaki adamlar 20 cihaz 1 yıllık alıyor 920 tl 20 kişiyle paylaştırıyor bunu 90 tlye de insanlara satıyor. bu kadar

453 TL 1 cihaz 1 yıl en sağdakine giriyor işte dostum nesini anlamadın. Premium Total Security yazan. Hepsilisanstaki adamlar 20 cihaz 1 yıllık alıyor 920 TL 20 kişiyle paylaştırıyor bunu 90 TL'ye de insanlara satıyor. Bu kadar.

Anladım hocam teşekkürler.

Hocam ben şuna takıldım SağlamLisans'taki hangi pakete giriyor bu 3 seçenek arasında eğer standart planı olansa orijinal sayfasından alacağım.
SağlamLisans'dan alırsam zaten preimıum desteği kapatacağım.

Hiçbirisi. Hepsinden farklı bir paket sanırım.

Hiçbirisi. Hepsinden farklı bir paket sanırım.

Hocam ben fiyatları uygun görünce kendi sayfasından almaya karar verdim. 3 cihazlık olanı alırım 3 kişi ile ortak olurum. Ben fiyatları daha pahalı diye biliyordum.

Hocam ben fiyatları uygun görünce kendi sayfasından almaya karar verdim. 3 cihazlık olanı alırım 3 kişi ile ortak olurum. Ben fiyatları daha pahalı diye biliyordum.

Kaspersky diğerlerine göre çok daha ucuz oluyor. 1 yıldır kullanıyorum yıllık 250 TL civarına daha iyisini bulmak imkansız. Aylık 20 TL'ye falan denk geliyor.

Kaspersky diğerlerine göre çok daha ucuz oluyor. 1 yıldır kullanıyorum yıllık 250 TL civarına daha iyisini bulmak imkansız. Aylık 20 TL'ye falan denk geliyor.

Öyle hocam ben 3 kişi 2senelik premium almayı düşünüyorum 1100TL uygun bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı