SağlamLisans'tan önceden Windows 11 lisans anahtarı aldım sorun yaşamadım. Şimdi de God of War: Ragnarok alacağım 190 TL'ye SağlamLisans'tan. Oyun alınır mı?
Büyük ihtimal steam hesabı satıyolar. İsterseniz gidip itemsatisdan 30 50 tlyede bulabilirsiniz. Sıkıtnı yaşayacağınızı sanmıyorumSağlamLisans'tan önceden Windows 11 lisans anahtarı aldım sorun yaşamadım. Şimdi de God of War: Ragnarok alacağım 190 TL'ye SağlamLisans'tan. Oyun alınır mı?
SağlamLisans'tan önceden Windows 11 lisans anahtarı aldım sorun yaşamadım. Şimdi de God of War: Ragnarok alacağım 190 TL'ye SağlamLisans'tan. Oyun alınır mı?
Almadım.Hocam aldınız mı?
Satın alırken 2 tür seçenek sunuyorlar hocam.Hesap veriyorlar. 1 ay sonra erişim kesiyorlar. Lisans değil yani. Senin olmayacak oyun.
Satın alırken 2 tür seçenek sunuyorlar hocam.
- Sağlampass: 50 TL'ye 1 ay boyunca tüm oyunları oynayabiliyorsunuz. 1 ay sonra tekrar uzatabilirsiniz sürenizi. saglamoyun.net sitesinde 1 yıllık seçenek de var.
- Süresiz tek oyun. İstediğiniz oyunu tek olarak süresiz satın alıp oynayabiliryorsunuz. Silinme kaybolma vs. olmuyor. 4 aydır kullanıyorum ben.
Satın alırken Sağlampass tavsiye ederim 50 bir deneyin hocam.
Burada videosu var. İzleyin anlarsınız zaten hocam sistemini. Piyasada yeni bir sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.