SağlamLisans'tan oyun alınır mı?

rafasilva0

Femtopat
Daha fazla  
SağlamLisans'tan TLOU aldım 50 TL'ye, yanında kendi Pass'lerini de veriyor, 1 aylık. Bunu açmak için kendi uygulamasını indirmemiz gerekiyor. İçinde birçok oyun var, oyunlara tıkladığımda farklı Steam hesaplarına yönlendiriyor. Bu hesapların çalıntı olma ihtimali olabilir. Bu herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?

Ekran görüntüsü 2025-01-09 022027.png

Ekran görüntüsü 2025-01-09 021410.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında RDR2 satın aldım ve bana verilen Rockstar hesabı hesap sahibi tarafından geri alındı, anlayacağınız çalıntı hesabı satmışlar ve bu hesabı da söylediklerine göre X firması satmış. Oyunları uygulama halinde program haline getirmişler, ne kadar sağlıklı tartışılır.

Bu hesapların çalıntı olma ihtimali olabilir. Bu herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?
Zaten %99 çalıntı hesap oluyor ve kısa sürede hesap sahibi geri alıyor hesabı. Onlar da size başka bir hesap veriyor. Böyle böyle ilerliyor. Sorun teşkil ediyor mu kısmı yani bunun sonucunda bir yaptırım olmuyor ama hesaplar çalıntı.

2.100 liralık oyunu sana hiçbir site 50 100 liraya güvenli şekilde %100 garantili vermez alın Max 1 güne patlar hesap.

SağlamLisans'tan TLOU aldım 50 TL'ye, yanında kendi Pass'lerini de veriyor, 1 aylık. Bunu açmak için kendi uygulamasını indirmemiz gerekiyor. İçinde birçok oyun var, oyunlara tıkladığımda farklı Steam hesaplarına yönlendiriyor. Bu hesapların çalıntı olma ihtimali olabilir. Bu herhangi bir sorun teşkil ediyor mu?

Eki Görüntüle 2392083

Eki Görüntüle 2392084
Üçüncül taraf sitelerden hiçbir zaman ne oyun ne lisans alınır almayı aldırmayın şu adamlara para kazandırmayın

Eki Görüntüle 2392083

Eki Görüntüle 2392084

Oyunun en ucuz key satan sitesini bulun oradan alın yoksa Steam'den alın ben öyle yapıyorum hesap satan sitelerle çok uğraşırsınız.

Merhaba,

Ben kullanıyorum gayet memnunum Online bağlantılı oyunlarda problem olabilir fakat tek oyunculu hikayeli oyunlarda hiçbir problem yaşamazsınız steamı çevrımdışı moda alırsanız sorunsuz oynarsınız ben TLOU bitirdim şu an GoW oynuyorum ardından unc bitireceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı