Sağlık bakanı Fahrettin Koca az sonra aşı olacak

1610555989526.jpeg

Sağlık Bakanlığı, coronovac aşısına "acil kullanım onayı" verdi. Sağlık bakanlığı mensupları canlı yayında aşı olacak.

Canlı yayından izleyebilirsiniz. Ben CNN Türk'ten takip ediyorum.
 
Ne sallaması aslan parçası? Kendi insanının yaşadıklarını söylüyorum sana koçum, onların yaşadıklarını dile getirdiğim için buna sallamak diyorsan bu insanlara da iftiracı tanımlamasını yapıyorsun sen. Senin attığın saçma sapan kaynakların bir önemi yok. Ortam ateşlenmesin diye yalan yanlış bilgilere inanacak değilim. Canlı canlı şahit oluyoruz aşı yüzünden başımıza gelenlere. İnternetr "aşı yüzünden" yazsan karşına çıkacaklar yetecektir. Kaldı ki kurucularının bile kendi ürettiği aşısını olmadığı ve aşı yüzünden yurtdışına kaçan kuruculardan bahsediyoruz. Hangi kaynak ile kurtaracaksın bunu?
Aynen kardesim senin akrabalarin harika bir sample arastirma icin, saglik bakanligina mesaj at seni denek olarak alsinlar bol bol periyodik kan alsinlar senden. Arastirmalara falan hic gerek yok
 
Hangi gundem pasa? Hangi arastirma? Kaynak yok arastirma yok oyle salliyorsun ortamda. Al sana bm ve who ile entegre sekilde yapilan post covid sonrasi yapilan ve hastalik risklerine dair biontech calismasi. Ingilizcen yetmezse translate yardimi al.

Reduced risk associated with vaccination is observed for acute and post-acute VTE, DVT, and PE: acute meta-analytic sHR are 0.22 (95% CI, 0.17–0.29); 0.36 (0.28–0.45); and 0.19 (0.15–0.25), respectively. For VTE in the post-acute phase, sHR estimates are 0.43 (0.34–0.53), 0.53 (0.40–0.70) and 0.50 (0.36–0.70) for 31–90, 91–180, and 181–365 days post COVID-19, respectively. Reduced risk of VTE outcomes was observed in vaccinated across databases and cohorts, see online supplemental figures S14–22.


Biontech e açılan davaya bak sadece...
 
Birazcık gündemi takip edersen aşı olanların çoğunun aşıdan sonra hastalıklarının arttığı, eskisi gibi sağlıklı olmadıkları gerçeğini görebilirsin.

Yukarıda kendi çapında laf sokmaya çalışan bir arkadaş olmuş, yani bir düşünceye bu kadar bağlı kalıp, karşıt düşünceyi de alaya almanın mantığını çözebilmiş değilim. Bu arkadaşa göre herkes yalan söylüyor o halde. Ailesinden birisine aşı sebebiyle bir şey olursa bu yazdığını bir daha yazabilir umarım.@preyy
Normalde aşı olma hakkım olmamasına rağmen kronik hastalıklı olanlara öncelik verildiği için ben de 11-12 civarı yaşımda BioNTech aşıyı olmuştum. Şuanda da 3 doz aşım var (BioNTech-BioNTech-Sinovac)

Hastalık olarak da bir sıkıntım yok bağışıklık olarak da. Bende herhangi bir sorun yaşatmadı, kişiden kişiye değişiyor sanırsam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı