Sağlık lisesinde ne yapılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Merak ettim. Bir yerde duydum, kan aldırma falan öğreniyormuşsun galiba. Gerçekten ne yapılıyor?

Merak ettim. Bir yerde duydum, kan aldırma falan öğreniyormuşsun galiba. Gerçekten ne yapılıyor?

Hocam hemşire yardımcılığı falan olabiliyorsunuz ileride. Temel sağlık dersleri veriyorlar galiba çok emin değilim. Bir arkadaşım sağlık lisesinde okuyor şu an sağlık ocağına bağlı halk labaratuvarında kan testleri falan yapıyor stajyer olarak.

"Sağlık Meslek Lisesi mezunları, Sağlık bakım teknisyenliği, Anestezi Teknisyeni ve Hemşire yardımcılığı gibi pek çok alanda çalışabiliyor. KPSS'de başarılı bir puan aldıkları zaman devlet kapısında da iş bulabiliyor." kaynak: Hürriyet.

İlk yardım, acil yardım eğitimleri. Hastaya müdahele, iğne vurma, damar yolu açma, kan alma. Temel ilk yardım aletlerinin kullanımı, erkek adaylar için yaralıya müdahele şekilleri, ambulans şoförlüğü, evde sağlık hizmeti, tansiyon ölçümü gibi birçok ilk yardım ve temel sağlık eğitimini tam kapsamlı şekilde öğreniyorlar. Kız arkadaşım sağlık lisesi çıkışlı.

İlk yardım, acil yardım eğitimleri. Hastaya müdahele, iğne vurma, damar yolu açma, kan alma. Temel ilk yardım aletlerinin kullanımı, erkek adaylar için yaralıya müdahele şekilleri, ambulans şoförlüğü, evde sağlık hizmeti, tansiyon ölçümü gibi birçok ilk yardım ve temel sağlık eğitimini tam kapsamlı şekilde öğreniyorlar. Kız arkadaşım sağlık lisesi çıkışlı.
Hocam iğne vurma nasıl öğretiyorlar gerçekmi kendi üstünde mi yapıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı