Sağlık Meslek Lisesi

@Roxor Eğer Lise'yi bitirip iş hayatına atılırsa. En iyi olacağı meslek Sağlık Teknisyenliği Yardımcılığı 'dır. Artık Üniversite okumadan direk iş hayatına atılırsan yardımcı olarak başlıyorsun ve öyle devam ediyorsun. (Sağlık Meslek Lisesi için geçerlidir.)

Biraz geç oldu ama seni bilgilendiriyim .
Bu sene sağlık meslek lisesine başladım ATP Anestezi Hemşirelik ve Diş Protez bölümleri kaldırılmış . Hemşire yardımcılığı Ebe Yardımcılığı ve Sağlık bakım teknisyenliği var .
Ben geçen sene neredeyse hiç ders çalışmadım sadece sınavdan 1 hafta önce çalıştım . 366 puanla sağlık meslek lisesine girdim . Çünkü 380 puan ve altı Anadolu liselerine gidersen işsiz kalma oranın çok yüksek . Sağlığa gelirsrn 4 sene okursun sobra yükselirsin zaten lise eğitiminle kalırsan hastanelerdr kadro açıldığında giremezsin . Tabi 9.sınıfta ort. 70 veya üstü olmalı hemşire yardımcılığı için .
Eğer 380 ve yukarı alırsan sağlık meslek önermem . Ama altında kalırsan hiç düşünme tarcih et sağlığı .
Bu arada sağlık meslek kızları çok güzel .

Biraz geç oldu ama seni bilgilendiriyim .
Bu sene sağlık meslek lisesine başladım ATP Anestezi Hemşirelik ve Diş Protez bölümleri kaldırılmış . Hemşire yardımcılığı Ebe Yardımcılığı ve Sağlık bakım teknisyenliği var .
Ben geçen sene neredeyse hiç ders çalışmadım sadece sınavdan 1 hafta önce çalıştım . 366 puanla sağlık meslek lisesine girdim . Çünkü 380 puan ve altı Anadolu liselerine gidersen işsiz kalma oranın çok yüksek . Sağlığa gelirsrn 4 sene okursun sobra yükselirsin zaten lise eğitiminle kalırsan hastanelerdr kadro açıldığında giremezsin . Tabi 9.sınıfta ort. 70 veya üstü olmalı hemşire yardımcılığı için .
Eğer 380 ve yukarı alırsan sağlık meslek önermem . Ama altında kalırsan hiç düşünme tarcih et sağlığı .
Bu arada sağlık meslek kızları çok güzel .

Çok geç kaldın. 346 ile Anadolu Lisesine girdim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı