Sağlık meslekten Anadolu'ya geçilir mi?

Adem Hamza

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, bu sene yeni geçtim sağlık mesleğe. Dersleri çok zor ve hocalar sürekli proje, çok fazla ödev veriyor. Ayrıca çok gıcık tipler. Bölüm dersleri gerçekten de çok zor direk ilk haftadan anladım zaten bu sene kalacağımı. Sizce nakil ile Anadolu'ya geçmem mantıklı olur mu? Çok fazla ders çalışan bir tip değilim. Anadolu'ya geçersem rahatlar mıyım? Hangi lisede liseyi daha rahat bitirebilirim?

Selamlar, bu sene yeni geçtim sağlık mesleğe. Dersleri çok zor ve hocalar sürekli proje, çok fazla ödev veriyor. Ayrıca çok gıcık tipler. Bölüm dersleri gerçekten de çok zor direk ilk haftadan anladım zaten bu sene kalacağımı. Sizce nakil ile Anadolu'ya geçmem mantıklı olur mu? Çok fazla ders çalışan bir tip değilim. Anadolu'ya geçersem rahatlar mıyım? Hangi lisede liseyi daha rahat bitirebilirim?

Hocam çok ders çalışan bir tip olmadığınızı belirtmişsiniz bence farklı bir bölüm olan meslek lisesine geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Hocam çok ders çalışan bir tip olmadığınızı belirtmişsiniz bence farklı bir bölüm olan meslek lisesine geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır.
Hocam onu da düşündüm fakat ortama hiç güvenemiyorum. Nakil aldırıp ilk haftadan bıçak yemekde istemiyorum. Efendi bir kişiliğim var bunuda bozmak istemiyorum. Ancak dediğim gibi bu seneki okulum çok skıntı. Ayrıca müdürde çok skıntı telefonu formayı falan geçtim sırf 12 lerin katına çıktım diye deli gibi azarladı hatta nerdeyse disipline gidicektim. Öyle ki formanın üstüne hırka bile giyemiyorsunuz yasak.

Hocam onu da düşündüm fakat ortama hiç güvenemiyorum. Nakil aldırıp ilk haftadan bıçak yemekde istemiyorum. Efendi bir kişiliğim var bunu da bozmak istemiyorum. Ancak dediğim gibi bu seneki okulum çok skıntı. Ayrıca müdürde çok skıntı telefonu formayı falan geçtim sırf 12'lerin katına çıktım diye deli gibi azarladı hatta neredeyse disipline gidicektim. Öyle ki formanın üstüne hırka bile giyemiyorsunuz yasak.

Hocam ben bugün ilk defa eşofman ile okula gittim. Arkadaşlarım her gün gidiyor. Onlar eşofman ile geçti. Ben geç kaldığım için beni bilerek eşofman var diye işlem yaptılar okula almadılar :D kısaca kıyafet mevzusuna çok takılmayın kafalarına göre iş yapıyorlar. Meslek lisesi konusuna gelecek olursak eğer ki. Ben şahsen meslek lisesine giderdim. Şu an Anadolu liseli olarak söylüyorum. Bende şu an MESEM veya meslek lisesine geçmeye çalışıyorum. Anadolu lisesinde çalışmayacaksan asla seçme kalırsın. Ben zar zor geçtim geçen seneyi.

Hocam ben bugün ilk defa eşofman ile okula gittim. Arkadaşlarım her gün gidiyor. Onlar eşofman ile geçti. Ben geç kaldığım için beni bilerek eşofman var diye işlem yaptılar okula almadılar :D kısaca kıyafet mevzusuna çok takılmayın kafalarına göre iş yapıyorlar. Meslek lisesi konusuna gelecek olursak eğer ki. Ben şahsen meslek lisesine giderdim. Şu an Anadolu liseli olarak söylüyorum. Bende şu an MESEM veya meslek lisesine geçmeye çalışıyorum. Anadolu lisesinde çalışmayacaksan asla seçme kalırsın. Ben zar zor geçtim geçen seneyi.
Kral konunun kıyafet ile pek alakası yok. Bizim okulun kuralları aşırı sıkı. Hani bu disiplin değil bokunu çıkarmak. Hiç kimse memnun değil ztn. Meslek olarak sence hangi mesleğe gitmeliyim? Şu 4 yılı rahat çok zorlanmadan ve hayatım skilmeden geçirebiliyim istiyorum ama türkiyede zor gibi

Kral konunun kıyafet ile pek alakası yok. Bizim okulun kuralları aşırı sıkı. Hani bu disiplin değil bokunu çıkarmak. Hiç kimse memnun değil zaten. Meslek olarak sence hangi mesleğe gitmeliyim? Şu 4 yılı rahat çok zorlanmadan ve hayatım skilmeden geçirebileyim istiyorum ama Türkiye'de zor gibi

Dostum bizim arkadaş bilişim okuyor. İlgin varsa oraya yönelebilirsin. Yemek yapmayı seviyorsan Aşçılık düşünebilirsin. Aşçı arkadaşım var. Yemek yapmayı seviyor. Onun dışında tüm gün yatıyor. Çocuk gelişimi okuyan kuzenim var. Oda çok basit olduğunu söylemişti. Araştır. Tabii ki de her meslek veya bölüm zordur ama bana bizzat burada okuyan kişiler basit olduğunu söylemişti.

Aynı problemi şuan bende yaşıyorum, sağlık meslekteyim ya mesem ya anadolu düşünüyorum. Mesem ailem sıcak bakmıyor.
Hocam bizimkilerde pek sıcak bakmıyor mesem'e ama gerçekten hiç ders çalışmayı sevmiyorsanız. Ya yukarıda belirttiğim bir bölüm okuyun. Yada MESEM'e geçin. Ege Anadolu Liseli olarak söylüyorum. Ders çalışmayacaksanız Anadolu Liselerine geçmeyin çok zor. Geçen dönem 3 dersten kaldım. Sorumlu geçtim...

Hocam bizimkilerde pek sıcak bakmıyor mesem'e ama gerçekten hiç ders çalışmayı sevmiyorsanız. Ya yukarıda belirttiğim bir bölüm okuyun. Yada MESEM'e geçin. Ege Anadolu Liseli olarak söylüyorum. Ders çalışmayacaksanız Anadolu Liselerine geçmeyin çok zor. Geçen dönem 3 dersten kaldım. Sorumlu geçtim...
Anadoluya geçeceğim kontenjanı 0 ancak gitmek istediğim lisenin OBP'sinden baya fazla benim puanım. Alırlar mı bilemiyorum. Yarın gidip müdürüyle konuşacağım.

Anadolu'ya geçeceğim kontenjanı 0 ancak gitmek istediğim lisenin OBP'sinden bayağı fazla benim puanım. Alırlar mı bilemiyorum. Yarın gidip müdürüyle konuşacağım.

Ders çalışacağınıza inanıyorsanız geçin hocam. Ancak ders çalışmayacaksanız bence Meslek Lisesi daha mantıklıdır. Tabii sizin kararınız :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı