Sağlık raporu nasıl alabilirim?

Velimi büyük ihtimal ikna edemem. Kendim gitsem olmaz mı? Bir de hasta RP'sini yemeyebilir de göz konusunda yalan söylersem yiyebilir. Gözlüğün kaybolması veya gözüm şişti desem hastalık şartına girer mi? Gözüm gerçekten 2 günde bir şişiyor ama zarar vermiyor.
Bu sebepten ötürü vereceğini sanmam. Zaten veliden dolayı kaybetmişin, bide buna inanmaz. Bu durumda seni göz hastanesine falan yönlendirir, orada tedavi olup kağıt gibi bir şey getirmeni ister. O kağıdı gösterince raporunu yazar.
Bu arada ilkokuldayken ödevimi yapmamıştım. Hasta RP'si yaparak ağlamıştım velim gelip sağlık ocağına götürmüştü. Doktor ağlarken falan filan inandı ve grip olmuş falan demişti sallamıştır gerçi büyük ihtimal.
İlkokul ile kimse ilgilenmiyor. O zamanlar şu anki kadar sıkı genelge yoktu. Doktorların bazıları sallayıp geçiyordu.
 
Bu sebepten ötürü vereceğini sanmam. Zaten veliden dolayı kaybetmişin, bir de buna inanmaz. Bu durumda seni göz hastanesine falan yönlendirir, orada tedavi olup kağıt gibi bir şey getirmeni ister. O kağıdı gösterince raporunu yazar.

İlkokul ile kimse ilgilenmiyor. O zamanlar şu anki kadar sıkı genelge yoktu. Doktorların bazıları sallayıp geçiyordu.

Cuma günü yine de şansımı deneyeceğim. Mide gribi falan oldum diyeceğim, sonucu buraya yazarım. O da olmazsa zaten göz doktoruna gidecektim bahanem oldu.
 

Geri
Yukarı