Sağlık raporu, sağlık ocağından nasıl alınır?

NORTqls

Decipat
Merhaba günaydınlar öncelikle, aklımda soru kaldı arkadaşlar. Ehliyet için sağlık raporu alacağım ama nereden alacağım bilmiyorum. Sağlık ocağından alınıyor fakat işteyim, işe yakın, en yakın aile hekimini aradım arada 700M falan var iş yerine ama bana dedi e-Nabız ile ilgili şeyler söyledi. e-Devlet'im var e-Nabız'dan kayıt mı açacağım yoksa başka nasıl olacak? Ücretsiz diye biliyorum devlet hastanesi nasıl olur? Ona göre beni biraz aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu doldurman lazım gitmeden önce.

Sağlık raporu için göz muayenesi olmuş olman lazım eğer daha önce hiç göz muayenesi olmadıysan devlet veya özel hastaneye gidip olacaksın. Ben de 2 gün önce oldum devlette 350 TL aldılar sonra da kişisel sağlık bilgi forumunu doldurdum ve doktor onay verip sağlık raporunu verdi.

Sağlık raporu için göz muayenesi olmuş olman lazım eğer daha önce hiç göz muayenesi olmadıysan devlet veya özel hastaneye gidip olacaksın. Ben de 2 gün önce oldum devlette 350 TL aldılar sonra da kişisel sağlık bilgi forumunu doldurdum ve doktor onay verip sağlık raporunu verdi.
Aile hekimi sanki bu muayeneyi yapıyordu, gerek görürse uzmana sevk ediyordu. Prosedür mü değişti?

Aile hekimi sanki bu muayeneyi yapıyordu, gerek görürse uzmana sevk ediyordu. Prosedür mü değişti?

Her aile hekimi aynı mı bilmiyorum fakat bizim aile hekimi göz muayenesi yaparız ama devletteki kadar kapsamlı değil dedi o yüzden mecbur gidip yaptırdım.

Bunu doldurman lazım gitmeden önce.

Bunu doldurdum şimdi e-Devlet'ten 5'ten sonra işten çıkıyorum.

Direk devlet hastanesinemi gideyim?

5'ten sonra kapanıyor galiba buralarda yakın aile hekimi var oraya gitmeyi düşünüyorum ama önce arayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı