Programming Language
Hectopat
- Makaleler
- 3
Merhabalar. Küçükken sürekli havale geçirirdim ve 9 aydan fazla hastanede kalırdım. En son bademcik ameliyatı oldum ve havale sorunum geçti. Bir de küçükken bronşit sorunum vardı ve şu anda da küçükken demir salıncak carptigindan ve burnum kirildigindan burnum eğri ve bazı durumlarda nefes sorunları yaşıyorum. Bir de boynumda tuhaf bir şey olduğunu hissettim ve halen daha doktora gitmedim. Şu an da bu sorunum var ve bundan sonra da varikosel sorunum ortaya çıktı. Sonra ameliyat oldum fakat hastalık halen devam ediyor ama şiddetli olmasa da beni çok endişelendiriyor. Buna ek olarak şu an da tırnak batması, kas yırtılması ve 4.5 şiddetinde miyop sorunum var. En son da alerji için gittiğim hastanede doktor gözümde ileri seviye alerji olduğunu ve kornea sorunlarımın olabileceğini söyledi. Ama Covid-19 yüzünden tekrar hastaneye gitmekten cekiniyorum. Anlamıyorum bir türlü sorunlar bitmiyor ama gene Allah'ım sana şükürler olsun diyorum. Elim ayağım tutuyor, karnım doyuyor diyorum. Başımı sokabileceğim bir yuvam var diyorum. Ama genede sağlık sorunlari aklıma her geldiğinde üzülmüyor değilim.

Son düzenleyen: Moderatör: