Sağlıklı beslenen biri abur cubur yemeli mi?

tucucorrea

Hectopat
Yer
Inter
Merhaba. Hayatımdan şekeri meyve dışında tam anlamıyla kestim. Beyaz şeker almıyorum. Sormak istediğim şey haftada 1 abur cubur yiyebilir miyiz? Abur cubur dediğim abartılı olanlar değil örneğin; Eti Lilalif'in yulaf barları var. Onlar sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam futbolcu olduğum için ve vücudumun daha iyi görünmesi için yaptım böyle bir şey. Profesyonel şekilde beslenmeye çalışıyorum olabildiğince. Şekersiz yaşamak çok zor ama bunlar hayatımızda bize bir noktada artı olarak dönüyor. Disiplin ve irade kazanıyoruz en basitinden.
Hocam Yüce Allah sıhhatli, hayırlı bir kariyer ve hayat nasip eylesin . 16 yaşındayım Profosyonel futbolcu olmak istiyorum bende, küçüklükten beri futbola ilgim var, araştırıyorum futbol hakkında bilgileri ,kitaplar okuyorum , not ediyorum, kendimi her türlü geliştirmeye çalışıyorum. En büyük amacım Ülkemize başarılar getirmek ve yakınlarıma destek olmak. Daha küçükken başlama imkanım olmadı manevi ailevi sorunlar yüzünden, bir kulübe girmeliyim nasıl giriliyor, ve nasıl antreman yapmalıyım, hızlı olduğumu söyler çevremdeki insanlar ve hızımı nasıl daha arttırabilirim, krampon alacağım nasıl krampon almalıyım , bütçe de 250- 300 arasında olucak abi, o kadar para biriktirdim buna şükür. Cevap yazarsanız çok müteşekkir olurum abi, Allah sihhatinizi eksik etmesin, her zaman mutlu olun. Sağolun.

El yapımı filan olursa hiç geçmez. Ancak gongda palm yağı olduğunu biliyorum. Onun haricinde pirinç ve mısır var içinde. Harici bir katkı yok. Yarı abur cubur diyebilir miyiz?
Bu markayı tüketiyorum.

1651782877211.png

Hocam Yüce Allah sıhhatli, hayırlı bir kariyer ve hayat nasip eylesin . 16 yaşındayım Profosyonel futbolcu olmak istiyorum bende, küçüklükten beri futbola ilgim var, araştırıyorum futbol hakkında bilgileri ,kitaplar okuyorum , not ediyorum, kendimi her türlü geliştirmeye çalışıyorum. En büyük amacım Ülkemize başarılar getirmek ve yakınlarıma destek olmak. Daha küçükken başlama imkanım olmadı manevi ailevi sorunlar yüzünden, bir kulübe girmeliyim nasıl giriliyor, ve nasıl antreman yapmalıyım, hızlı olduğumu söyler çevremdeki insanlar ve hızımı nasıl daha arttırabilirim, krampon alacağım nasıl krampon almalıyım , bütçe de 250- 300 arasında olucak abi, o kadar para biriktirdim buna şükür. Cevap yazarsanız çok müteşekkir olurum abi, Allah sihhatinizi eksik etmesin, her zaman mutlu olun. Sağolun.
Her şeyin kilidi sizde bitiyor. Bol bol çalışmak gerekiyor. Kulüp olarak yakınınızda büyük bir adı olmayan kulüpler varsa katılabilirsiniz. Krampon bulabilirsiniz o fiyata mesela Dugano marka kramponlar deridir ve kolay yıpranmaz.

Bu markayı tüketiyorum.

Eki Görüntüle 1379410

Her şeyin kilidi sizde bitiyor. Bol bol çalışmak gerekiyor. Kulüp olarak yakınınızda büyük bir adı olmayan kulüpler varsa katılabilirsiniz. Krampon bulabilirsiniz o fiyata mesela Dugano marka kramponlar deridir ve kolay yıpranmaz.
Teşekkür ederim hocam. İleride profosyonel olunca da mesajlaşmayı nasip etsin Allah, çok sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı