Sagopa Kajmer hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Yutub'um da böyle.

1658948411685.png

Dışarıdan bakıldığında Sagopa dinlediğiniz gram anlaşılmıyor. Sevindim sizin gibi sevdiğim bir hocamın Sagopa dinlediğini öğrendiğim için. 😃
Şarkı kültürümün %75'lik kısmı Yunus Abi ile beraber geçti vallahi, çoğu şarkısını yarım yamalak da olsa ezberden söyleyebiliyorum. Ha, yeni albümü çok sevmedim bir de. Eski tadı yok diyeyim de tam olsun :D

Şarkı kültürümün %75'lik kısmı Yunus Abi ile beraber geçti vallahi, çoğu şarkısını yarım yamalak da olsa ezberden söyleyebiliyorum. Ha, yeni albümü çok sevmedim bir de. Eski tadı yok diyeyim de tam olsun :D
Valla' benim hoşuma gitti açıkçası ya, profil fotoğrafıma bakınca anlaşılıyordur zaten. 😃
Ama evet, albümde eski tat, eski derinlik yok. Son zamanlarda yaptığı en melankolik şarkı (Onca Şeyin Ardından) bile bana melankoli hissettirmedi.
Hele de "İyi Bilirim", "İskeletler Diyarında Bir Et Parçası" gibi parçaların hissettirdiği melankolinin 10'da 1'ini bile hissettirmedi.
Katılıyorum kısacası. 🙃

Valla' benim hoşuma gitti açıkçası ya, profil fotoğrafıma bakınca anlaşılıyordur zaten. 😃
Ama evet, albümde eski tat, eski derinlik yok. Son zamanlarda yaptığı en melankolik şarkı (Onca Şeyin Ardından) bile bana melankoli hissettirmedi.
Hele de "İyi Bilirim", "İskeletler Diyarında Bir Et Parçası" gibi parçaların hissettirdiği melankolinin 10'da 1'ini bile hissettirmedi.
Katılıyorum kısacası. 🙃
Çok klişe aslında, böyle demek garibime gidiyor biraz ama öyle aslında gerçekten.
Ben de özellikle 2002 ila 2009 arası dönemleri seviyorum. Seçmece yapmak gerekirse Romantizma albümü en çok. Leyli gibi şarkıların melodileri özellikle, beni benden alıyor. Bazen lirikalleri dinleyemiyorum öylece dalıp. Aaah ah, güzel şarkılar.

Çok küçük yaşlardan itibaren Sago dinleyerek büyüdüm. Türkçe Rap denildiğinde aklıma gelen ilk sanatçı. 2014-2015 yıllarında elektronik müziğe geçtikten sonraki işleri eskisi kadar güzel değil ama Romantizma, KİTS, Bir Pesimistin Gözyaşları gibi albümleri cevher değerinde.

Sosyal'in Sagopa Kajmer hakkında düşüncelerini merak ediyorum. eminim @NorinRadd ve @GMC Denali da merak ediyordur. 😄
Bakalım kaç tane "ilahici, arabeskçi" diyen çıkacak. 🙃

Kardeşim Türkiye hip hopunun kendisidir. Yaptığı şarkılarla her zaman bana farklı anlamlar aşılar. Kendisi en çok saygı duyduğum kişidir. Her şarkısı bana farklı zamanlarda farklı duygular yükler. Şarkılarında kullandığı kelimelerde beni benden alır. Her türlü hip hop türünde bir eseri vardır ve asla yeni bir şeylere başlamaktan korkmayan biridir. Bir röportajında sevmediği tür olarak arabesk olduğundan bahsediyor ve onu bile yaptığından bahsediyor. Hayran olunacak bir adam. En kötü şarkısı bile Türk hip hopunda en iyi şarkılar arasına girer. Ve zamanında "düşersem yanarım" gibi şarkılar yaparak ilahici gibi bir lakap almıştır haterlarından. Ateist olduğunu açıkladığı zaman çok dinleyici kaybetti ama bunu önemsemedi çünkü buna gerekde yok adam kendisini biliyor abi. Kısacası Sagopa Kajmer Türk hip hop tarihinde görmüş olduğu en iyi şarkıcıdır.

Vallahi' benim hoşuma gitti açıkçası ya, profil fotoğrafıma bakınca anlaşılıyordur zaten. 😃
Ama evet, albümde eski tat, eski derinlik yok. Son zamanlarda yaptığı en melankolik şarkı (onca şeyin ardından) bile bana melankoli hissettirmedi.
Hele de "iyi bilirim", "iskeletler diyarında bir et parçası" gibi parçaların hissettirdiği melankolinin 10'da 1'ini bile hissettirmedi.
Katılıyorum kısacası. 🙃

Sagopa diyor zaten o zaman ki sagopa geri gelmez. Gelmesinde istemem diye ekliyor. Bu sözlerden bile o şarkıların içten geldiği anlaşılıyor.

Sagopa diyor zaten o zaman ki sagopa geri gelmez. Gelmesinde istemem diye ekliyor. Bu sözlerden bile o şarkıların içten geldiği anlaşılıyor.
Arada bi' yeni Sagopa, arada bi' de eski Sagopa olsa çok tatlı bi' şey olur aslında. 😃
Her ne kadar eskisi gibi olmayacağını söylese de ister istemez BPG, Bendeki Sen, K.İ.T.S. derinliğini özlüyorum.

Arada bi' yeni sagopa, arada Bi'de eski sagopa olsa çok tatlı bi' şey olur aslında. 😃
Her ne kadar eskisi gibi olmayacağını söylese de ister istemez bpg, bendeki sen, k. İ. T. S. Derinliğini özlüyorum.

Bende özlüyorum Kits'i ama yapacak bir şey yok😄

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211201-230853_Spotify.jpg
    Screenshot_20211201-230853_Spotify.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 63

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı