Sahibinden alıcıya nasıl ulaşırım?

Berat.xx56

Decapat
Arkadaşlar herkese merhaba, geçenlerde telefon ekranını sarı siteye koydum. Pazarlık payı vardır dememe rağmen biri hiçbir şey yazmadan direk ürünü satın aldı. Ancak sorun:
Ben satarken daha ekranını çıkartmamıştım ve temsili olarak direk telefonun kendisinin resmini koydum. Açıklamaya sadece ekranını satıyorum dedim ama yinede alıcıya ulaşmak istiyorum. Ne olur ne olmaz iadeyle uğraşmak istemiyorum.

Kısacası bu adama nasıl ulaşabilirim? Hiçbir yerde bilgisi yok. Dolandırıcı olabilir diye tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar herkese merhaba, geçenlerde telefon ekranını sarı siteye koydum. Pazarlık payı vardır dememe rağmen biri hiçbir şey yazmadan direk ürünü satın aldı. Ancak sorun:
Ben satarken daha ekranını çıkartmamıştım ve temsili olarak direk telefonun kendisinin resmini koydum. Açıklamaya sadece ekranını satıyorum dedim ama yine de alıcıya ulaşmak istiyorum. Ne olur ne olmaz iadeyle uğraşmak istemiyorum.

Kısacası bu adama nasıl ulaşabilirim? Hiçbir yerde bilgisi yok. Dolandırıcı olabilir diye tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Açıklamada sadece ekran yazıyorsa iadeyi red edersiniz.

Pazarlık payı vardır dememe rağmen biri hiçbir şey yazmadan direk ürünü satın aldı. Ancak sorun:
Ben satarken daha ekranını çıkartmamıştım ve temsili olarak direk telefonun kendisinin resmini koydum. Açıklamaya sadece ekranını satıyorum dedim
Büyük ihtimal alıcı anlamadı sadece ekran okduğunu.

Hocam dolandırıcı olabilir. Ben olsam ürünü kargolamazdım. Param güvende kullanıllan ilanlarda satıcı kolayca mağdur bırakılabiliyor. Destek ile iletişime geçip durumu anlatırsanız alıcının iletişim bilgisi hakkında yardımcı olurlar muhtemelen.

Hepinize teşekkürler çok şüphelendim sanırsam kargolamayacağım :)

Açıklamada sadece ekran yazıyorsa iadeyi red edersiniz.

Hocam red etme diye bir seçenek var mı? param güvende alıcıyı koruyor diye biliyorum. Bir bahane uydurup eninde sonunda iade eder diye düşünüyorum

Büyük ihtimal alıcı anlamadı sadece ekran okduğunu.

Evet, Peki parça değiştirip iade etse ne yapacağım? Sahibinden Param Güvende'yi hiç kullanmadım bilgim yok. Sizce elden mi teslim etmeliyim?

Son düzenleme:
Evet, Peki parça değiştirip iade etse ne yapacağım? Sahibinden Param Güvende'yi hiç kullanmadım bilgim yok. Sizce elden mi teslim etmeliyim?
Bu tür olaylar çok yaşanıyor, kendi ekranınıza gizli bir işaret koyun ve resimlerini çekin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı