Sahibinden alıcıya nasıl ulaşırım?

Evet bunun gibi mesela

Vallahi ben anlamadım hocam keyfi iade var diye biliyorum. Şimdi siz iade red etme var deyince kafam karıştı. Öyle bir şey var mı?

Ben var diye biliyorum ama hiç bulaşmayın en iyisi, direk Param Güvende satışından kaçın

Ben var diye biliyorum ama hiç bulaşmayın en iyisi, direk Param Güvende satışından kaçın

Anladım hocam, Şimdi aradım müşteri hizmetlerini alıcı size ulaşmadığı için bilgilerini veremeyiz falan dediler. Bende "İçinden parça değişimi yapıp iade ederse süreç nasıl işliyor" dedim "suç duyurusunda bulunabilirsiniz" dediler.

Anladım hocam, Şimdi aradım müşteri hizmetlerini alıcı size ulaşmadığı için bilgilerini veremeyiz falan dediler. Bende "İçinden parça değişimi yapıp iade ederse süreç nasıl işliyor" dedim "suç duyurusunda bulunabilirsiniz" dediler.

Uğraşmaya değmez. Ben sırf bu yüzden RX570imi piyasanın 200TL üstü gelen Param Güvende teklifine satmadım, R3 2200G mi piyasanın 100TL üstü gelen teklife rağmen satmadım.

Uğraşmaya değmez. Ben sırf bu yüzden RX570IMI piyasanın 200TL üstü gelen Param Güvende teklifine satmadım, R3 2200G mi piyasanın 100TL üstü gelen teklife rağmen satmadım.

Harbi bu arada bir insan neden açıklamaya pazarlık payı var dememe rağmen pazarlık yapmadan alır ki. Kesin dolandırıcı ya da sorunlu :D Tekrardan teşekkür ederim hepinize hocalarım. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı