Çözüldü Sahibinden.com 50 sayfadan fazla ilan göstermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
İstanbul
Sahibinden.com'da, "Atakum Emlak Ofisinden Satılık Ev aramanızda 5.582 ilan bulundu." kategorisi altında 280 sayfa bulunmasına rağmen, yalnızca ilk 50 sayfa görüntülenebilmekte. Diğer sayfalara nasıl geçiş yapacağımızı bilen var mıdır?

Çözüm
Sahibinden'de 50 sayfalık sınır bilinçli olarak konuyor hocam. Bot koruması ve sunucu yükü sınırlamak için. En mantıklısı filtreleri biraz daha daraltıp arama yapmak ne yazık ki.
1746738245136.png

Sayfanın en altında bu şekilde gözükmesi lazım.

Sahibinden'de 50 sayfalık sınır bilinçli olarak konuyor hocam. Bot koruması ve sunucu yükü sınırlamak için. En mantıklısı filtreleri biraz daha daraltıp arama yapmak ne yazık ki.

Filtreleri daraltma şansım kısıtlı hocam. Veriyi rastgele çekmem lazımdı ama teşekkür ederim bu bilgi için.

50. sayfadan sonra sayfa seçeneği çıkmıyor.

Eki Görüntüle 2487039

Devamı yok yani.

Ben 1 sayfada 50 ilandan sonrası yok sandım hocam, dediğiniz şeyin amacı bence satış taktiği. Mobilde böyle bir şey yok eğer 2500 ilan kaydırınca halen çıkıyorsa web sürümünde unutmuşlar sanırım.

Yukarıdak link barından 50 olarak yazan yeri 51-52-53 şeklinde değiştirin.

URL'yi değiştirerek çözülmüyor denedim.

Ben 1 sayfada 50 ilandan sonrası yok sandım hocam, dediğiniz şeyin amacı bence satış taktiği. Mobilde böyle bir şey yok eğer 2500 ilan kaydırınca halen çıkıyorsa web sürümünde unutmuşlar sanırım.

Mobilde böyle bir şey varsa, emülatör ile mobil uygulamaya girip sayfalara erişim sağlasam nasıl olur?

Mesela 50. sayfadaysanız yukarıda 980 yazıyor.

1000.
1020.
1040 şeklinde değiştirip deneyin.

URL'yi değiştirince değişmiyor dedim yukarıda da. 1000-1020 gibi değerler girsem de 50. sayfanın üstüne çıkmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı