Sahibinden.com bozuk ekran kartı satan kişi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef GTX 1050'ye 1000 TL vermek istemiyorum. Aynen ben de kaçırdım. Yapacak bir şey yok kısmet değilmiş. Artık bayramı bekliyorum. Belki bir kampanya olur diye. 800 TL altında bir GTX 1050 bulursam direkt alacam zaten. Ama dolar da şansımıza 40 krş 40 krş artmaya başladı. Bayrama kadar 6 TL olmasa bari. Yoksa kampanyanın indirimin de faydası olmayacak.

Aynen ağzım yandı bir kere. Daha da tövbe. Ne bileyim insan herkesi kendisi gibi sanıyor. Yani ben de ekran kartı sattım. Böyle yapmadım. Özene bezene temizledim. Kutusu, poşeti herşeyi düzgünce yerleştirdim. Asla yalan söylemedim. Demek ki yanılmışız. Allah'tan GET açtırdık. Bakalım bayrama kadar bekleyecem gibi uygun kampanya filan çıkarsa da kaçırmam artık.
Kardesim benim cok pahali almissin zaten o kartin sifiri 2 ay once 700 TL yoktu. Ama PC toplayacaksan sana yardimci olabilirim. İyi indirimler yakalarsin ben 3900 TL'ye topladigim PC'yi anlatsam agzin acik kalir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip dolandırıcılara karşı yapılabilecek tek şey; dolandırılan kişinin polise gidip şikayetçi olmasıdır.
Kaldı ki paranı geri getirmeye yetecek bir adım değil bu.

İstediğin kadar ifşa et istediğin kadar şikayet et gider farklı hesapla yine yapacağını yapar. Letgo gibi sayfalar hepten denetimsiz zaten.
Alıcı uyanık olmadığı müddetçe bu tip dolandırıcılık vakaları hiçbir zaman bitmeyecektir. 5 liralık malı 3 liraya alamazsın, bu kadar basit. Ben 5 liralık malın sorunsuz olduğuna kanaat getirdikten sonra 6 lira da verebilirim.

Bu tip dolandırıcılara karşı yapılabilecek tek şey; dolandırılan kişinin polise gidip şikayetçi olmasıdır.
Kaldı ki paranı geri getirmeye yetecek bir adım değil bu.

İstediğin kadar ifşa et istediğin kadar şikayet et gider farklı hesapla yine yapacağını yapar. Letgo gibi sayfalar hepten denetimsiz zaten.
Alıcı uyanık olmadığı müddetçe bu tip dolandırıcılık vakaları hiçbir zaman bitmeyecektir. 5 liralık malı 3 liraya alamazsın, bu kadar basit. Ben 5 liralık malın sorunsuz olduğuna kanaat getirdikten sonra 6 lira da verebilirim.
Haklısınız hocam. Dikkatli olmakta fayda var. Ben sistemin nasıl işlediği bildiğim için paramı geri aldım. Arada banka olsun mutlaka gerekirse komisyonunu ödemeyi siz teklif edin. 40 TL fazla verin kafanız rahat olsun. İlani açık bırakmaya devam etseydi. Polise gider miydim? Açıkcası o kadar uğraşmazdım. Ama Sahibinden.com olsun. E-İhbar olsun. Her yere şikayet ederdim. Zaten bu konuyu da onun için açtım. Ama dediğiniz gibi farklı adlarla da yeniden ilan açabilir. Ne yapılabilinir? Açıkcası bilmiyorum. Bu aralar 2. el GTX 1050 Phoenix alacaksanız dikkatli olun derim.

Ekran kartını satan kişi benim. Ben Allahın adını falan vermedim verdiysem fotoğraf ekleniyor eklensin ben bu şahsa satmadan önce ekran kartını kendim söktüm ve bilgisayarcıya götürdüm bi sıkıntısı var mı diye. Bilgisayarcıda PUBg oynadık hiç bir kısıntısı yoktu ne olduysa ya kargoda oldu ya da alan sahıstan kaynaklanan bi durumdur. Burada boşa karalama yapmayın benim de hatam var kendim söktüm ama bilgisayarcı saglam dedi ben o yüzden onay verip satmaya kalktım yoksa satmazdım.

Ne dolandırıcısı ya ben saglam sanıp yolladım burada boşa karalama yapıyorsunuz. Bilip bilmeden

Gidip sıfırını alsaymışsın.

Elindeki kartın çalışıp çalışmadığını bilmiyor musun da bilgisayarcıya kontrol ettirmeye gidiyorsun?

Ürünü düzgün paketlersen kargoda hiçbir zarar gelmez, her haltı kargoya bağlamayın. Bu ürünler zaten kargo ile taşınıp mağazalara - depolara ve oradan da kullanıcılara gönderiliyor. Kargo denen şey bir zarar vermez ürüne; eğer ki kutusuna koyduysan.

KasaKasa; keşke bu olaydan sonra yeni bir hesap ile iletişime geçmeyi deneseydin. Ürünü satın almaya kalktığında vereceği tepki; olayı bütün çıplaklığı ile ortaya koyardı.
Olan olmuş zaten, paranı geri almışsın. Uzatmanın anlamı yok.

Ben isteseydi atardım çunkü aldıgı zaman ekran kartı çalışıyordu VR ben o gün Rainbow six siege oynuyordum eger isteseydi atardım ben allahın adını vermedim hiçbir yerde vermem de.

Ben ekran kartını kendim söktügümde çalışıyordu ben soktugumde bozulmamiştir inşallah dedim bilgisayarcıya götürdüm o da saglam dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı