Sahibinden.com GeT güvenilir midir?

Calipso

Decapat
Alacağım ürünün linkini alt tarafta paylaşacağım. Sizce dolandırılma ihtimalim var mı? Ayrıca satıcı özel mesajda PTT kargo ile ucuz olacağını onunla yollayacağını söyledi. Bir sorum daha var. Linkteki ekran kartını 300 liraya almak sizce mantıklı mı? 3 yıl garantili 27.06 2018 tarihinde alındığını söylüyor satıcı özel mesajda.

SIFIR AYARINDA MSI R7 25O - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 625632394

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence 300 liraya bu ekran kartını almak mantıklı mı? 3 yıl garantisi varmış. 27.06.2021 de bitecekmiş garantisi.

SIFIR AYARINDA MSI R7 25O - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 625632394
GeT ilan sonuçta. Şüphen varsa güncel bir bilgi ile resim iste tekrardan. Mesela bugünün gazetesinin üstünde çekilmiş bir resmini. Ama konuşma geçmişi ve telefondan mesajlaşırsan sakla bunları. Bir sorun yaşarsan delil olur elinde. Sen ürünü alıp siteye girip 3 iş günü içinde onay verene kadar zaten paran karşı tarafa geçmiyor. Bir sorun olursa direk iptal edersin ve iade işlemi başlatırsın. Adamı da uyar. Ben bunu açıp, takıp test edeceğim diye. Kutu açılmaz bahanesi ile gelmesin karşına:)

Ben GeT ile çok aldım da sattım da. Henüz hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar belki 50'den fazla işlem ile.

Get ile onlarca ürün alıp sattım ben de. 2 defa haricinde bir problem yaşamadım. Birisi satın alım iken diğeri de sattığım bir ürün ile alakalıydı.
Satın aldığım ürün antika bir daktiloydu. Satıcı açıkça bahsettiğinden daha hasarlı bir ürün gönderdi. Açıklamalarda ise " 2 tuşu bozuk, bazı kozmetik sorunları vardır" ibaresi nedeniyle haksız bulundum. Elimde patladı. Mekanizma değişimi için dönemin parasıyla 200 dolardan fazla masraf yaptım.
Sattığım ürünlerden birisi için ise yine kendi aptallığımdan haksız bulundum. Ekran kartını sattım, kargoladım. Satın alan "uyanık" 1 gün sonra ekran kartı bozuk diye itiraz etti ve ürün iadesi yaptı. Sattığım kart sağlam iken bana bozuk kart geldi. Buradaki tecrübesizliğim ise sattığım ekran kartı üzerindeki seri numaraları kaydetmemiş olmam.
Onun haricinde çok şey sattım. Cep telefonları, bilgisayar parçaları, boş tonerler gibi. Çok da şey aldım oyun konsolu, elektronik ürünler vs. Yukarıda bahsettiğim 2 örnek haricinde hiç sorun yaşamadım. Alırken de satarken de dikkatli olmak lazım. Satıcıya açıklamaya ürün seri numarasını eklemesini söyleyin. Bu durum 2 tarafı da koruyacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı