Sahibinden.com GET nedir?

345291

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin paranız sahibinden üzerinde kalıyor, yani paranız satıcıya gitmeden size ürün geliyor. Çalışıyor mu diye test ettikten sonra onaylarsanız para satıcıya ulaşıyor. Yok iade etmek isterseniz de ürünü satıcıya yolluyorsunuz, satıcı onay verdiğinde para size geri dönüyor. Mantığının böyle olması gerek, ben böyle hatırlıyorum.

Sizin paranız sahibinden üzerinde kalıyor, yani paranız satıcıya gitmeden size ürün geliyor. Çalışıyor mu diye test ettikten sonra onaylarsanız para satıcıya ulaşıyor. Yok iade etmek isterseniz de ürünü satıcıya yolluyorsunuz, satıcı onay verdiğinde para size geri dönüyor. Mantığının böyle olması gerek, ben böyle hatırlıyorum.

@345291

Bunu nasıl test edebilirim peki? Sağlam olup olmadığını? Belki bozulacak ürün göndermişlerdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı