Sahibinden.com Sahte GTX 1080 Ti İlanı

Bu tip sitelerde en iyisi elden almak.

Elden almak bile ise yaramiyor bazen.

GTX 760 DX11.1 DX12!! Tİ TEMİZ İLK SAHİBİNDEN - MSI Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 448445344

Hocam konuyu görmüştüm, sahibindende dolaşırken bu ilana rastladım. Adam elden teslim+kutu fatura yok yazmış ve ilanda GTX 760 olarak göstermiş fakat fotoğraflarda dikkatli bakarsanız etikette 750ti yazıyor :) İnsan dolandırmayı akıl eden zeki(!) arkadaşımız etiketi çıkarmayı akıl edememiş demek ki.

Mobil olmam sebebiyle mi bilmiyorum, goremedim. Buna benzer biri banada denk gelmisti. :D
Bi forumda konu acmistim ekran karti almak icin. R9 380 satan biri denk gelmisti, sansima ayni sehirde ciktik bana 1 saat mesafede cikti eleman. Baya konustuk bunla kart yeni alinmis ama nakit ihtiyaci oldugunu soyledi MSI 4GB oldugunu ozellikle belirtti. Fiyat 750TL resimler atti, sorunu yok, kutu ve fatura kayip dedi. :)
Madem bu kadar yakindasiniz geleyim evinize karti bide kendim denerim, performansina bakarim dedim elinde hazir sistem olmadigini, bi sorun cikarsa iade alacagini soyledi (Ne sorunu la!? :D)
Karti almak icin abimle beraber atladik arabaya gittik bulustuk bunla.
Karti statik posete koymus biraz inceledim uzerinde etiket vs hic bir sey yok yani. Konusmaya devam ediyoruz bunla dedik bi kafeden rica edelim takip calistiralim ya da araba var siz gelin bize karti kasaya takar odemeyi yapariz dedik ordanda geri birakiriz ama yanasmadi. Velhasil iyice sikisinca kart MSI R7 370 2GB cikti. Ozur diledi ama sagolsun. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı