Sahibinden.com satıcısı tarafından dolandırıldım

sKostur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sari sitede buldugum bir anakarti almak icin sahibine WhatsApp uzerinden yazdim ve anlastik, bugün de havale sonrasi kargolayacakti ancak havaleden sonra bir sure yazdiklarima goruldu atti ve sonrasinda engelledi. Onemli bir nokta bana kimliginin resmini atmisti. Emniyete vs basvurdugumda yardimci olabilirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Bastan soyluyorum ricam neden guvendin neden yaptin neden ettin diyecekler hiç yazmasin zaten üç kurus parami da boyle kapirmanin uzuntusundeyim.

Merhaba arkadaşlar, sari sitede buldugum bir anakarti almak icin sahibine WhatsApp uzerinden yazdim ve anlastik, bugün de havale sonrasi kargolayacakti ancak havaleden sonra bir sure yazdiklarima goruldu atti ve sonrasinda engelledi. Onemli bir nokta bana kimliginin resmini atmisti. Emniyete vs basvurdugumda yardimci olabilirler mi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Bastan soyluyorum ricam neden guvendin neden yaptin neden ettin diyecekler hiç yazmasin zaten üç kurus parami da boyle kapirmanin uzuntusundeyim.
Hocam kimlik atıp yine de dolandırmışssa buyuk ihtimalle sahte kimlik atmıştır ama yine de şansını dene

Kimliğin gerçek olduğuna dair kesin emin misiniz? Keşke önce bir kısmını, kargo yola çıktıktan sonra da öbür kısmını gönderseydiniz. Durumu hem emniyete, hem de Sahibinden ile paylaşın. Dolandırıldığınızı kanıtlayarak yardım isteyin, gerekli bilgileri sağlayacaklardır.

Beni de başka bir şekilde dolandırmışlardı. Ülkenin durumu bu. Çok üzme kendini. Adamın sana gerçek kimliğini attığını sanmıyorum. Yani o kadar salak değildir ama olabilir de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı