Gaming.Gen.TR tarafından dolandırıldım

20 Nisan 2023 tarihinde hazır sistem siparişi verdim. Sipariş içinde de "5 iş günü içinde ücretsiz kargoda." yazıyor.
Lakin 5 iş günü geçmesine rağmen sistemim hâlen hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sanırım paramı cukkaladilar.
Savcılığa mi gitmeliyim yoksa bir avukatın yanına mi gitmeliyim?

Hocam savcılığa gitme bence şu an ara darla biraz bence gelir gecikmiştir bazen böyle aksaklıklar olabiliyor.

Sitede kırmızı yazı ile belirtmişler "5 iş günü içinde kargoda" diye. Bunun yüzünden TUF Gaming geri ödemesini kaçırdım. Üstüne 23 dakikadır hatta bekliyorum hâlen geri dönen müşteri temsilcisi yok. Nasıl güvenilir dersiniz ki anladım?
Sen biraz iş günü nedir onu öğren önce. Bayramda satın almışsın, ayın 24'ü ilk iş günü. Bu gün 4. gün. Arkadaş, siz küçüksünüz de etrafınız da hiç mi biraz elle tutulur kişi yok soracağın..

Sitede kırmızı yazı ile belirtmişler "5 iş günü içinde kargoda" diye. Bunun yüzünden TUF Gaming geri ödemesini kaçırdım. Üstüne 23 dakikadır hatta bekliyorum hâlen geri dönen müşteri temsilcisi yok. Nasıl güvenilir dersiniz ki anladım?

5 iş günü içinde kargolanmadıysa buna gösterebileceğiniz tek tepki isterseniz siparişinizi iptal edebilirsiniz. Ama buna dolandırılma demiyoruz.

Geçmiş olsun dolandırıldın. Gaming gen çalışanları senin parayı cukkaladıkları gibi Kaliforniya'ya ilk uçakla kaçtılar. Şu an da malibu sahilinde kokteyllerini yudumluyor olmalılar.

Bugün daha 4. gün oluyor. Satın aldığınız tarih bayram tatillerine denk gelmiş. Eliniz titreyerek alışveriş yapacaksanız yapmayın, dolandırıldım kandırıldım diye de başlıklar açıp bu veya benzeri sitelere iftira atmayın. Sitenin adını vesairesini geçtim orda çalışan insanlarında hakkına giriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı