20 Nisan 2023 tarihinde hazır sistem siparişi verdim. Sipariş içinde de "5 iş günü içinde ücretsiz kargoda." yazıyor.
Lakin 5 iş günü geçmesine rağmen sistemim hâlen hazırlanıyor olarak gözüküyor. Sanırım paramı cukkaladilar.
Savcılığa mi gitmeliyim yoksa bir avukatın yanına mi gitmeliyim?
Sen biraz iş günü nedir onu öğren önce. Bayramda satın almışsın, ayın 24'ü ilk iş günü. Bu gün 4. gün. Arkadaş, siz küçüksünüz de etrafınız da hiç mi biraz elle tutulur kişi yok soracağın..Sitede kırmızı yazı ile belirtmişler "5 iş günü içinde kargoda" diye. Bunun yüzünden TUF Gaming geri ödemesini kaçırdım. Üstüne 23 dakikadır hatta bekliyorum hâlen geri dönen müşteri temsilcisi yok. Nasıl güvenilir dersiniz ki anladım?
Sitede kırmızı yazı ile belirtmişler "5 iş günü içinde kargoda" diye. Bunun yüzünden TUF Gaming geri ödemesini kaçırdım. Üstüne 23 dakikadır hatta bekliyorum hâlen geri dönen müşteri temsilcisi yok. Nasıl güvenilir dersiniz ki anladım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.