METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.351 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Nisan 2023 #11 ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hizmet bedeli ürün fiyatına göre değişiyor. 3000TL'lik teknolojik cihaz alsam 300TL falan kesiyor. Eskiden limiti vardı ama şimdi yok.
ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hizmet bedeli ürün fiyatına göre değişiyor. 3000TL'lik teknolojik cihaz alsam 300TL falan kesiyor. Eskiden limiti vardı ama şimdi yok.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 23 Nisan 2023 #12 ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olay para değil, bunu anlamak lazım.
ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olay para değil, bunu anlamak lazım.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.630 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Nisan 2023 #13 ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Adam malı aldı diyelim, beğenmedi; iade etmek istiyor. Mağdur satıcı oluyor. Çokça kez yaşandı bu dediklerim.
ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Adam malı aldı diyelim, beğenmedi; iade etmek istiyor. Mağdur satıcı oluyor. Çokça kez yaşandı bu dediklerim.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 23 Nisan 2023 #14 METANİC dedi: Hizmet bedeli ürün fiyatına göre değişiyor. 3000TL'lik teknolojik cihaz alsam 300TL falan kesiyor. Eskiden limiti vardı ama şimdi yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ödemeyecek zaten. O çakallara kanmamalı bence.
METANİC dedi: Hizmet bedeli ürün fiyatına göre değişiyor. 3000TL'lik teknolojik cihaz alsam 300TL falan kesiyor. Eskiden limiti vardı ama şimdi yok. Genişletmek için tıkla... Arkadaş ödemeyecek zaten. O çakallara kanmamalı bence.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.759 Makaleler 19 Çözümler 28 23 Nisan 2023 #15 Param güvendeyle sat.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #16 ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 280tl komisyon ödüyor alıcı.
ProximusTwo dedi: Param Güvende ile sat. Komisyonu satan değil satın alan ödüyor zaten. O da 100 TL miydi neydi. Ayrıca iade edildiğinde kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 280tl komisyon ödüyor alıcı.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.351 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Nisan 2023 #17 ProximusTwo dedi: Arkadaş ödemeyecek zaten. O çakallara kanmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Bencede. Ben sadece bilgilendirme amaçlı söyledim. Keşke sabit 100TL olsa.
ProximusTwo dedi: Arkadaş ödemeyecek zaten. O çakallara kanmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Bencede. Ben sadece bilgilendirme amaçlı söyledim. Keşke sabit 100TL olsa.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #18 maraushi dedi: Param güvendeyle sat. Eki Görüntüle 1751191 Genişletmek için tıkla... Alıcı ödüyor hocam satıcı degil.
maraushi dedi: Param güvendeyle sat. Eki Görüntüle 1751191 Genişletmek için tıkla... Alıcı ödüyor hocam satıcı degil.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.351 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Nisan 2023 #19 Nobilium dedi: 280TL komisyon ödüyor alıcı. Genişletmek için tıkla... Siz ürünü ne kadara satıyorsunuz ki?
Nobilium dedi: 280TL komisyon ödüyor alıcı. Genişletmek için tıkla... Siz ürünü ne kadara satıyorsunuz ki?
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #20 Salih METİN dedi: Adam malı aldı diyelim, beğenmedi; iade etmek istiyor. Mağdur satıcı oluyor. Çokça kez yaşandı bu dediklerim. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz param guvende uygulamasiyla alakli degil mi? İadeyi neden kabul edeyim almasaymiş.
Salih METİN dedi: Adam malı aldı diyelim, beğenmedi; iade etmek istiyor. Mağdur satıcı oluyor. Çokça kez yaşandı bu dediklerim. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz param guvende uygulamasiyla alakli degil mi? İadeyi neden kabul edeyim almasaymiş.