- Makaleler
- 13
Bırakın hocam ödesinler. Siz zaten dolandırıcı değilseniz ödemeyecekler bile o parayı. İade ederlerse ödüyorlar diye biliyorum.Alıcı ödüyor hocam satıcı degil.
Bırakın hocam ödesinler. Siz zaten dolandırıcı değilseniz ödemeyecekler bile o parayı. İade ederlerse ödüyorlar diye biliyorum.Alıcı ödüyor hocam satıcı degil.
2800tlSiz ürünü ne kadara satıyorsunuz ki?
Neden mağdur oluyor? Parası geri ödeniyor. Komisyonu alıcı ödüyor.Adam malı aldı diyelim, beğenmedi; iade etmek istiyor. Mağdur satıcı oluyor. Çokça kez yaşandı bu dediklerim.
O nasıl klavye hocam?2800tl
Apex 7 satiyorum 18ay garantili, fazla kullanmadım sıfır ayarında.Neden mağdur oluyor? Parası geri ödeniyor. Komisyonu alıcı ödüyor.
O nasıl klavye hocam?
2800TL.
Evet hocam ama böyle bir durumda Sahibinden ile iletişime geçilirse daha iyi olur. İkinci elde %100 güvenli olmasının pek bir imkanı yok hocam mal ve paranın.PG çok sakat bir durum. Klavyede olmasa da teknolojik parçada adam malı bozup, bu bozuk geldi diye yollayabiliyor. Paran güvende ama malın güvende değil.
İbana parayi attiktan sonra sıkıntı olcagini zannetmiyorum nasil olsa geri çekemiyor. cihazda sorun yok zaten kargoda patlarsa bile kendi riske giriyor.Hmm evet o fiyatlara çıkınca normal 280TL komisyon. Riske atmayın bence.
İbana parayi attiktan sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum nasıl olsa geri çekemiyor. Cihazda sorun yok zaten kargoda patlarsa bile kendi riske giriyor.
Kargo ücreti işime gelirse satarım, gelmezse derim ben ödemem kargoyu diye .Siz bilirsiniz. Umarım sorunsuzca satarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.