MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #41 Salih METİN dedi: Param Güvende'de malı alıp parayı vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Daha sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Araştırın öyle yorum yapın.
Salih METİN dedi: Param Güvende'de malı alıp parayı vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Daha sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Araştırın öyle yorum yapın.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #42 LifeOraa dedi: evet ama burda avantajlı olan satan kişi olur çünkü kargo şubeden çıkmadan geri alabilir Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü.
LifeOraa dedi: evet ama burda avantajlı olan satan kişi olur çünkü kargo şubeden çıkmadan geri alabilir Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü.
LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 23 Nisan 2023 #43 Nobilium dedi: Ekran goruntuleri birakiyorum Genişletmek için tıkla... bence normal biri gibi ve param güvende ile almak istememesi çok daha iyi ikiniz açısından Nobilium dedi: Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü. Genişletmek için tıkla... bu arada eğer havale yok şu saatler içinde gidiyor gibi bi sorunu varsa bankada adama sor eğer anında gelmicekse elime gecene kadar kargolamam de
Nobilium dedi: Ekran goruntuleri birakiyorum Genişletmek için tıkla... bence normal biri gibi ve param güvende ile almak istememesi çok daha iyi ikiniz açısından Nobilium dedi: Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü. Genişletmek için tıkla... bu arada eğer havale yok şu saatler içinde gidiyor gibi bi sorunu varsa bankada adama sor eğer anında gelmicekse elime gecene kadar kargolamam de
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.654 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #44 LifeOraa dedi: bence normal biri gibi ve param güvende ile almak istememesi çok daha iyi ikiniz açısından bu arada eğer havale yok şu saatler içinde gidiyor gibi bi sorunu varsa bankada adama sor eğer anında gelmicekse elime gecene kadar kargolamam de Genişletmek için tıkla... Ya o şeyler eskide kalmadi mi, şimdi borsaya bile parayi 5 dakikada atiyor.
LifeOraa dedi: bence normal biri gibi ve param güvende ile almak istememesi çok daha iyi ikiniz açısından bu arada eğer havale yok şu saatler içinde gidiyor gibi bi sorunu varsa bankada adama sor eğer anında gelmicekse elime gecene kadar kargolamam de Genişletmek için tıkla... Ya o şeyler eskide kalmadi mi, şimdi borsaya bile parayi 5 dakikada atiyor.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #45 Nobilium dedi: Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben şubeye gittiğimden şubenin fotoğrafını alıcıya atıyordum, şubeye geldim parayı gönderin diye. Ardından para geliyordu bende kargolayıp etiketleri alıcıya gönderiyordum. Nobilium dedi: Ya o şeyler eskide kalmadi mi, şimdi borsaya bile parayi 5 dakikada atiyor. Genişletmek için tıkla... Daha bu gün konu açıldı öyle adama para gelmedi diye parayı bir daha istemişler, 3.kez parayı isteyince uyanmış İlgili konu: Instagram'da dolandırıldım ne yapmalıyım?
Nobilium dedi: Ben de öyle düşündüm parayi atamazsa, attim gelir diye oyalarsa falan geri alırım ürünü. Genişletmek için tıkla... Ben şubeye gittiğimden şubenin fotoğrafını alıcıya atıyordum, şubeye geldim parayı gönderin diye. Ardından para geliyordu bende kargolayıp etiketleri alıcıya gönderiyordum. Nobilium dedi: Ya o şeyler eskide kalmadi mi, şimdi borsaya bile parayi 5 dakikada atiyor. Genişletmek için tıkla... Daha bu gün konu açıldı öyle adama para gelmedi diye parayı bir daha istemişler, 3.kez parayı isteyince uyanmış İlgili konu: Instagram'da dolandırıldım ne yapmalıyım?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 23 Nisan 2023 #46 Ben bozuk bi anakart sattım adam da bilerek aldı. Ankara'dan Ankara'ya PG yaptı anladım ben. Test etti işlemci bozuk dedi ama aslında bozuk değildi. Baktı işine gelmedi geri kargoladı bana. O günden sonra PG'ye bulaşmam ben.
Ben bozuk bi anakart sattım adam da bilerek aldı. Ankara'dan Ankara'ya PG yaptı anladım ben. Test etti işlemci bozuk dedi ama aslında bozuk değildi. Baktı işine gelmedi geri kargoladı bana. O günden sonra PG'ye bulaşmam ben.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.630 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Nisan 2023 #47 MertHatipOglu dedi: Daha sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Araştırın öyle yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Oradan kastım iade etmede satıcının sorun yaşayacağı. Yanlış olmuş, kusura bakmayın.
MertHatipOglu dedi: Daha sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Araştırın öyle yorum yapın. Genişletmek için tıkla... Oradan kastım iade etmede satıcının sorun yaşayacağı. Yanlış olmuş, kusura bakmayın.