Sahibinden.com'da dolandırıldım

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu olay daha yeni başıma geldi. Ahmet Tetik isimli kullanıcı 1250 Liraya MSI GE60 satıyordu, O an bu fiyata bu PC olur mu demek bile geçmedi aklımdan. Yaptım bir hata ve 1000 liraya anlaştım. Adam bana telefonda adının Özkan olduğunu söyledi ve İban numarasına parayı havale yaparken Özkan Tetik diye gördüm ve içimde rahatlık oluştu. Parayı attıktan sonra Whatsapp'tan dekont attım ve adam bana kargoya vereceğini söyledi yarım saat geçtikten sonra ulaşamadım ve dolandırıldığımı anladım. Bu konuda ne yapılır en ufak fikir sahibi değilim. Başvursam dilekçe yazsam nasıl yapacağım bilmiyorum, mahkemelerde sürünmek istemiyorum. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırı 9K olan bilgisayarı 1000 TL'ye alıyorsun. Üstüne üstlük satıcı sana hiçbir garanti sağlamazken gidip havale yapıyorsun. Kusura bak bakıyorsan ama sen dolandırılmayı hak etmişsin.

Ne diyeyim, 2. elde alışveriş yaparken biraz daha aklınız yerinde olsun, bilinçli olun.

Bizim milletimizde yanlış anlaşılmasın atılganlık var.

Çok haklısını piyasayı bildiğim halde adam bana emlak işi yapıyorum onun için çok ucuz falan dedi de ben de kandım. İşin garibi adamla yarım saat Whatsapp' dan konuştuk kargo ile ilgili ne olduysa bir anda oldu ve ulaşamadım. Ne deseniz haklısınız.

Normalde böyle şeyler yapan biri değildim elden alısveriş yaparım ne olduysa anlık oldu. Psikolojim bozulsu üniversiteye hazırlanıyordum bu sene bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…