Sahibinden.com'da dolandırıldım

İlanda şöyle bir url var.
MSI İkinci El ve Sıfır Dizüstü Notebook Bilgisayarlar sahibinden.com'da
Pardon yapıştınca değişti sonunda sayılar var. O olabilir mi numarası ?
614431975 başındaki sahibinde.com kısmını sildim sayıların olduğu kısım bu.
Başındaki www... ile başlayan kısmı sildim elimdeki numara bu.
sahibinden.com/614431975
Bu olabilir mi ilan numarası ?

Açgözlülüğün zararı, birde pazarlık yapıyorsun get açtırsana zaten ucuz ürün kabul etmez gerçide. Yazık olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havale yaparken açıklama yazmış mıydınız şu ürün için ödemedir gibisinden? Eğer yazdıysanız dava açabilirsiniz ödeme bu, şu isimdeki hesaba para yatırıldı, dekont da burada dersiniz. Ürün elime ulaşmadı dersiniz. Bir şekilde paranızı alırsınız.

Bu anlattığım şekilde dolandırıcılar da var. Mesela adam araba ilanını arıyor arabayı alacağım çok uygunmuş fiyatı falan. Parayı da yatırıyor önden. Sonra devir almak için işim çıktı diye başkasını gönderiyor ona devredersin kardeşim falan vs. Sonra arabayı devrediyorsun aradan biraz zaman geçiyor adam dava etmiş seni. Parayı verdim arabayı almadım diye. Araba da para da gidiyor.

Böyle bir dolandırıcılık mümkün oluyorsa sen de paranı çok rahat alabilirsin bence.

Çok haklısınız.
Açgözlülüğün zararı, birde pazarlık yapıyorsun get açtırsana zaten ucuz ürün kabul etmez gerçide. Yazık olmuş.
Çok haklısınız.
Havale yaparken açıklama yazmış mıydınız şu ürün için ödemedir gibisinden? Eğer yazdıysanız dava açabilirsiniz ödeme bu, şu isimdeki hesaba para yatırıldı, dekont da burada dersiniz. Ürün elime ulaşmadı dersiniz. Bir şekilde paranızı alırsınız.

Bu anlattığım şekilde dolandırıcılar da var. Mesela adam araba ilanını arıyor arabayı alacağım çok uygunmuş fiyatı falan. Parayı da yatırıyor önden. Sonra devir almak için işim çıktı diye başkasını gönderiyor ona devredersin kardeşim falan vs. Sonra arabayı devrediyorsun aradan biraz zaman geçiyor adam dava etmiş seni. Parayı verdim arabayı almadım diye. Araba da para da gidiyor.

Böyle bir dolandırıcılık mümkün oluyorsa sen de paranı çok rahat alabilirsin bence.
Açıklama kısmını diğer olarak seçtim ama elimde para yatırdığıma dair dekont var.
Sahibinden ile iletişe geçin. Sonuçta üye olmak için site banka kartı bilgilerini istiyor. Şikayette bulunmak içim size yardımcı olurlar.
İletişime geçtim fakat dava açmam gerektiğini kendilerinin ilgilenmediğini söylediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı