Sahibinden.com'da dolandırıldım

Normalde böyle şeyler yapan biri değildim elden alısveriş yaparım ne olduysa anlık oldu. Psikolojim bozulsu üniversiteye hazırlanıyordum bu sene bakalım nasıl olacak.

1000 TL de boru degil yani. 2.el sitelerinde ozellikle dolandiranindan gibi sitelerde elden test edilip alinmali urun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum hakaret içeren cümleler kursanız da hakediyorum. Ama psikolojim çok bozuk hakkımı arasam bile olumlu bakmıyorum. Bir de sınava hazırlanırken bunlarla uğraşmak da istemiyorum. Çok boşluktayım açıkçası.
Sahibinden üyeliğinin olduğu mail adresine baktın mı? Konuşmaların cevapları genelde mail olarak geliyor, belki orada sipariş numarası olabilir.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca telefon numarası varsa iyi olur. Bir kere biz "html" şeklinde bir ilanı indirmiştik ve bu ilan 5 yıl önceden kalma bir ilandı. Hala duruyordur bir köşede keşke öyle bir şey yapsaydınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı