Sahibinden.com'da dolandırılmamak için tavsiyeler

Hocam demek istediğimi anlamadınız misal 1 alıcı kesin alacaksa beğendiyse cihazı sokabilir ama direkt stres testine sokması saçma olur yani her şeyini beğenir tamam bir de stres testi yapalım derse ben okeyim :)
Hocam bi oturuşta 3 saat oyun oynasanız ekran kartı tam yükte 18 stres testi süresince çalışmış olacak, render alsanız işlemci için aynısı olacak. Yani 10 dakikalık bir stres testinin her hangi bir şekilde zarar vermesi çok zor.

Hocam demek istediğimi anlamadınız misal 1 alıcı kesin alacaksa beğendiyse cihazı sokabilir ama direkt stres testine sokması saçma olur yani her şeyini beğenir tamam bir de stres testi yapalım derse ben okeyim :)

Hocam stres testi direkt olarak sistemi tam performans çalıştırıyor. Yani sistemi kötü etkileyen bir yanı yok. Bir de alan kişinin mantıken almadan önce test etmesi gerekir. Sizin yakındığınız durum sürekli teste sokmanızsa yine bir sorun olmaz fakat direkt 1 kere test yapıp bunu videoya kaydedip veya sonucu çekip alıcıya gösterebilirsiniz. Kimse ürünü aldıktan sonra test edeyim demez :D

Dediğim gibi sahibinden de durum nasıl işliyor bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu aynen hocam size katılıyorum dolap üzerinden satış daha mantıklı.
Dolap'ta o kadar güvenilir bir platform olmadığını okumuştum forumda ve facebook'da.

Dolaptan 20'den fazla ürün aldım çok şükür bir sorun yaşamadım ha şöyle kendinizi güvene almak için her şeyi sorun ürün hakkında satıcı cevaplasın ondan sonra alın ürün gelince de kargo poşetini açarken videoya alın satıcının dediği harici bir şey çıkarsa iade ederken olurda satıcı kabul etmezse dolap uygulamasına satıcıyı şikayet ederken elinizde kanıt olur ve haklı olduğunuz için iade işlemini dolap uygulaması tarafından güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Param Güvende seçeneğini kullanma. Elden teslim et. Teslim etmeden önce de stres testine sok bilgisayarı ve sonuçları ilana koy. Bu sayede alıcı bilgisayarın durumunu daha iyi anlayabilir. Buluşunca oda bir test yapar sorun yoksa sen paranı o laptopu alır konu kapanır. 2 gün sonra bilgisayar bozuldu diyerek geri gelirsede hiçbir şekilde ürünü geri alma. Sen teslim ederken test ettirterek verdin. Adamda kendi rızasıyla o teste göre satın aldı. Geri iade etme hakkı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı