Katılıyorum, tam yükte saatlerce bile kullanılır çoğu zaman.@Kaan Öner Sağlıklı bir bilgisayar 10 dakikalık stres testinden olumsuz etkilenmeyecektir.
Katılıyorum, tam yükte saatlerce bile kullanılır çoğu zaman.@Kaan Öner Sağlıklı bir bilgisayar 10 dakikalık stres testinden olumsuz etkilenmeyecektir.
Katılıyorum, tam yükte saatlerce bile kullanılır çoğu zaman.
Hocam bi oturuşta 3 saat oyun oynasanız ekran kartı tam yükte 18 stres testi süresince çalışmış olacak, render alsanız işlemci için aynısı olacak. Yani 10 dakikalık bir stres testinin her hangi bir şekilde zarar vermesi çok zor.Hocam demek istediğimi anlamadınız misal 1 alıcı kesin alacaksa beğendiyse cihazı sokabilir ama direkt stres testine sokması saçma olur yani her şeyini beğenir tamam bir de stres testi yapalım derse ben okeyim![]()
Hocam demek istediğimi anlamadınız misal 1 alıcı kesin alacaksa beğendiyse cihazı sokabilir ama direkt stres testine sokması saçma olur yani her şeyini beğenir tamam bir de stres testi yapalım derse ben okeyim![]()
Dolap'ta o kadar güvenilir bir platform olmadığını okumuştum forumda ve facebook'da.Dediğim gibi sahibinden de durum nasıl işliyor bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu aynen hocam size katılıyorum dolap üzerinden satış daha mantıklı.
Satıcı açısından dolap, alıcı açısından sahibinden daha mantıklı. Eksik veya yanlış biliyorlar.Dolap'ta o kadar güvenilir bir platform olmadığını okumuştum forumda ve facebook'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.