Sahibinden.com'dan dolandırılma ihtimalim kaç?

Leto

Kilopat
Katılım
1 Nisan 2018
Mesajlar
141
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, sahibinden sitesi üzerinden bir arkadaşla fiyatta anlaştık ama eğer GET açmasını istersem ücret 80TL fazla çıkıyor. GET olmadan alsam sizce dolandırılma şansım yüksek mi? Ürünün videosunu atmasını istedim dün müsait değilmiş, bugün atacak. Arada kaldım.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, sahibinden sitesi üzerinden bir arkadaşla fiyatta anlaştık ama eğer GET açmasını istersem ücret 80TL fazla çıkıyor. GET olmadan alsam sizce dolandırılma şansım yüksek mi? Cihazın videosunu atmasını istedim dün müsait değilmiş, bugün atacak. Arada kaldım.
İyi birisi denk gelirsen dolandırılmassın ama tabi her zaman dolandırılabilme ihtimalin var.
 
Sahibinden.com sadece aracılık yapan bir site. GET olmadığı taktirde şansınız tamamen satıcıya bağlı. Satıcı dolandırıcıysa zaten hangi platform olursa olsun dolandırmaya çalışacaktır. Eğer yüksek fiyatlı bir ürün alıyorsanız mutlaka GET isteyin veya elden teslim alın(mümkünse).
 
GET ile almanı öneririm. Yoksa dolandırılma ihtimalin yüksek olabilir. Ancak GET de satıcıyı pek korumuyor, satıcı belki öyle satmak istemeyebilir. Biraz da güven işi bunlar. Ben şimdiye kadar hep para gönderip ürün aldım hiç sıkıntı çıkmadı. Kendim de bir şey satarken önce parayı alıp, sonra ürünü gönderiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı