Sahibinden Gaming Türkiye güvenilir mi?

forevrBARLAS

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sarı sitede Gaming Türkiye adlı bir bilgisayar şirketi var 1.yılı olmuş bende ekran kartı bakıyordum ve sonra MSI RTX 3060 12 GB Gaming X Trio ekran kartı buldum 7000 bin olarak fiyat yazmışlar sonra internetten fiyatlarına baktım 16000 bin lira fiyatı var sizce Gaming Türkiye güvenilir mi yoksa bulaş mıyım mı yeri de Esenyurt'ta fiyatı bu kadar uygun olması tuhafıma gitti cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kartı gidip görebiliyorsan gidip dene. Eğer "kardeşim önce parayı yolla sonra sana kargolarım!" gibi bir yaklaşımı varsa uzak dur.

Merhaba arkadaşlar sarı sitede Gaming Türkiye adlı bir bilgisayar şirketi var 1.yılı olmuş bende ekran kartı bakıyordum ve sonra MSI RTX 3060 12 GB Gaming X Trio ekran kartı buldum 7000 bin olarak fiyat yazmışlar sonra internetten fiyatlarına baktım 16000 bin lira fiyatı var sizce Gaming Türkiye güvenilir mi yoksa bulaş mıyım mı yeri de Esenyurt'ta fiyatı bu kadar uygun olması tuhafıma gitti cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam orayı ben de biliyorum işlemci alırken o gözüme takıldı bayağı ucuzdu fiyatı ikinci el fiyatına sıfır satıyorlardı ben almadım internetten biraz araştırma yaptım o kişilerin hesapları kapatılmış sonra bunlar yeniden hesap açmış ama gidip görme şansın var ise git gör öyle al.

Kendileri esenyurt dolandırıcısı olarak bilinir.
Yeni ismi GAMİNG TÜRKİYE bilginiz olsun fakat ifşalandıkça isim değiştiriyor siz bu mesajı okudugunuzda yine isim değiştirmiş olabilir.

Eski kullandığı isimler;

andromeda teknoloji

gamer central

vogue gaming market

Gamer world

OYUNCU DÜNYASI

GAMİNG TÜRKİYE

Eksen Bilişim

5 Yıl önce üretimi bitmiş ürünleri sıfır diye satarlar. Sonra ölüm tehditi küfür yalan ne ararsan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzak durun. Güvenilir değil. Eski ismi andromeda olan kullanıcı. Konumu başakşehir olarak işaretli olsada konum attığında esenyurt olan dolandırıcı firma. Sıfır diye ikinci el ürün satıyor. 1 haftalık ürün diyor seri numarasından ürünü ülkeye sokan ithalatçının sitesinden sorguluyorum geçen sene faturalandırılıp satılmış gözüküyor. O önemli değil diyor. Kutu içeriği eksik vs. Onlardan alışveriş yapmak bile bile lades demek oluyor. Bilginiz olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı