Peki ya geldiğini kabul etmezse?Ben satış yapıyorum GeT ile, benim ürünüm sana ulaşmadan ve sen onaylamadan para bana gelmiyor ve sahibindende kalıyor. Eğer 1-2 gün içinde onaylamazsan para bana otomatik geliyor. İade şansın da var. Güvenli bir sistem.
Gün sınırı geçildikten sonra otomatik olarak para yatıyor diye biliyorum.Peki ya geldiğini kabul etmezse?
kabul etmezse derken? Yani ürünün ulaşmadığını iddia ederse kargo takip sayfası var, olmadı zaten kargo şirketinin sorumluluğunda satıcının bir alakası yok.Peki ya geldiğini kabul etmezse?
Aynı sorundan muzdaribiz hocam. 2 yılda toplam 36 satış yaptım sadece 1 kişi oy verdi.Bu arada alışveriş yapıyorsanız lütfen değerlendirme yapın satıcı hakkında, olumlu veya olumsuz. Kaç tane satış yaptım puanım yok kimse değerlendirmiyor.
Hocam satıcıyım mesela kredi kartıyla ödeme yaptı adam 3 taksitle, ben paranın tamamını alıyor muyum yoksa taksit şeklinde mi alıyorum ?Aynı sorundan muzdaribiz hocam. 2 yılda toplam 36 satış yaptım sadece 1 kişi oy verdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.