Ben de sorun yaşamadım. Ama ürünün iadesi durumunda çıkabilecek sorunlara karşı sahibinden.com bunları yapmanızı öneriyor. İtirazda bulunduğunuz taktirde süreç uzuyor ve alıcıya ücret iadesi sorun çözülene kadar yapılmıyor.
Alıcı ürünü beğenmedi ama bana eksik / bozuk yolladı. Ben ne yapacağım?
sahibinden.com, ürünler ve ilanlar konusunda sadece yer sağlayıcı hizmeti vermekte olup ürünlerin içeriğini bilmemektedir. Ürünün bozuk gönderildiği veya bozuk geldiği yönünde bir karar verememektedir.
Hasarsız olarak gönderim yaptığınız ürününüze zarar verilerek geri gönderim yapıldıysa konuyla ilgili olarak size gelen ürünle ilgili olarak alıcı hakkında yasal yollara başvurabilirsiniz. Bu doğrultuda öncelikle ürün gönderirken paketleme işlemini kargo görevlisinin yanında gerçekleştirmeniz ve ürünün genel görünüşü hakkında kargo görevlisine ürünü gönderirken bir tutanak tutturmanızı öneririz. Aynı şekilde tarafınıza gelen ürünü de kargo görevlisinin yanında tutanak tutturarak açabilirsiniz. Ürününüzle ilgili olarak bu şekilde oluşabilecek bir durumda elinizdeki belgeleri yasal bir işlem başlatmak için kullanabilirsiniz.