Sahibinden hesabım kapatıldı

ModernHarmony18

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-10750H
GTX 1650 SUPER 4GB
64,0 GB
Meslek
Teknisyen
Arkadaşlar eski sahibinden hesabımın şifresini unuttuğum için yeni hesap açtım, açmak için eski numaramı kabul etmedi, gittim yeni hat çıkarttırdım oradan yeni hesap açtım. Şimdide yeni hesabımı kapattılar ve hiçbir şekilde bu uygulamayı kullanamıyorum hesabımı nasıl geri açtırabilirim? Böyle bir sorun yaşadınız mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-14 141024.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-14 141024.png
    42,8 KB · Görüntüleme: 122
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Neden ilk başta eski hesabınızın şifresini sıfırlamadınız ki? Telefon numarası veya e-posta üzerinden Sahbininden hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Neden ilk başta eski hesabınızın şifresini sıfırlamadınız ki? Telefon numarası veya e-posta üzerinden sahbininden hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.

E postamı bilmiyorum.

E postamı bilmiyorum.

Birden fazla kez hesap açtığınız için ban yemişsiniz. Bunu tespit etmeleri için aynı bilgi ile açmanız lazım, telefon numaranız yeniyse geriye sadece mail kalıyor? Eski mailiniz ile açmış olabilirsiniz...

Düşük bir ihtimal de IP adresinizden kaynaklı olabilir, birden fazla hesaba sürekli gir çık yaptıysanız ban yemiş olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı