Sahibinden ilanındaki ekran kartları alınır mı?

Mining yapılmış olsa bile 1.5 yıl ve üstü garantisi varsa alınır. Mining yapılan kart alınmaz diye şartlanmak saçma, önemli olan kartın kullanım ve garanti durumu.

Kesin mining'li kartlar bulaşmazdım ben.
2018'de mining yapılmış GTX 1060 aldım. Geçen ay RTX 2070'e geçtim diye emekli oldu yiğidim. Şimdi yatıyor kenarda. İlana attım giderse gider. Gitmezse lazım olduğu yerde kullanırım. Mining kart alınmaz değil, düzgün değerleri olanı bulmak mevzu.

Hocam peki bu Palit olan kartın garantisi devam ediyormuş sanırsam. Peki ya faturası yok ama garanti belgesi var ise. Garantilik bir durum olduğu zaman nasıl destek alacağım o konuda hiçbir bilgiye sahip değilim.

2018'de mining yapılmış GTX 1060 aldım. Geçen ay RTX 2070'e geçtim diye emekli oldu yiğidim. Şimdi yatıyor kenarda. İlana attım giderse gider. Gitmezse lazım olduğu yerde kullanırım. Mining kart alınmaz değil, düzgün değerleri olanı bulmak mevzu.

Benim kardeşim de 1 yıl boyunca mining yapılmış RX 470'i tam 1 yıldır kullanıyor halen bir sorun yok kartta.

Hocam peki bu Palit olan kartın garantisi devam ediyormuş sanırsam. Peki ya faturası yok ama garanti belgesi var ise. Garantilik bir durum olduğu zaman nasıl destek alacağım o konuda hiçbir bilgiye sahip değilim.

Benim kardeşim de 1 yıl boyunca mining yapılmış RX 470'i tam 1 yıldır kullanıyor halen bir sorun yok kartta.
Şu ana kadar kullandığım hiçbir cihazda garantilik işim olmadı. Ama garanti belgesinin üzerindeki seri numarası ve kart üzerindeki tutuyorsa sorun olmaması lazım. Fatura olsa çok daha iyi tabi. Fatura vermek istemiyorsa oda başkasından almış olabilir kartı. Çünkü fatura çıkarttırmak 5 dakikalık iş. Vatan'dan falan alınma ise gidip herhangi bir şubeden çıkartılabiliyor.

Maalesef görüntülemeye yetkim yok sayfayı. 500 mesajı da geçtim halbuki.
3500'e al bunu mis gibi.

22.jpg

Bence de ikinci el neidüğü belirsiz karta 3K vermek yerinde bu ilana bu para verilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı